Влюбената Мегз стана поетеса: Изля любовта към гаджето си в рими! (четете тук)

Влюбената Мегз стана поетеса: Изля любовта към гаджето си в рими! (четете тук)
Гласувайте за статията

Мегз явно е по-влюбена от всякога, щом започна да реди и стихове!

Миглена Каканашева – Мегз призна преди време, че има мъж до себе си. Очевидно обаче това не е обикновена връзка от ден до пладне, а нещо наистина сериозно.

Мегз

Мегз иска бебе и реди любовни рими – явно нещата с гаджето й вървят към сватба

Дизайнерката не е била по-влюбена и отдадена на човека до себе си, а доказателството за това е, че започна да реди чувствата си в рими. Ето какво публикува тя в мрежата преди часове:

„Вярвай бях ужасно непримирима,… от онези, които виждат живота като една вечно недовършена картина. И тръгвала съм си не веднъж непоколебима, вярвайки, че всяка слабост е абсолютно недопустима…

Любовта виждах като състезание, аз и ти срещу света без капка колебание… И вярвах, че важно е най-вече да имаме пари, с които да сбъдваме нестихващите ни работни мечти…

Едва днес разбирам – живяла съм в заблуждение… Подобни мисли не носят нищо друго освен безкрайно съмнение… За любов не ти е нужна войска, а само една силно стискаща те ръка…

И разбираш, че обичаш когато не търсиш в някого личностен мащаб… А начин да му бъдеш упора дори когато е слаб…“, написа в рими Мегз.

Припомняме, че дни по-рано тя взриви феновете си с новината, че вече е готова да има бебе. Вярваме или не, може би именно Каканашева ще бъде следващата с пораснало коремче.

„Отскоро правя опити да стана майка. И правя всичко възможно да уравновеся характера си. Виждам това, което ми предстои като най-важното нещо в живота ми.

И наистина полагам много усилия, за да заместя бизнеса във вените си с грижа. Опитвам се да си почивам, да мълча повече и да прекарвам време сред природата“, разкри дизайнерката преди дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар