Наперената Диона изхвърча от Вип Брадър: Защо не я спасиха хилядите й фенове?! (мрежата завря)

Наперената Диона изхвърча от Вип Брадър: Защо не я спасиха хилядите й фенове?! (мрежата завря)
Гласувайте за статията

Диона беше натирена от Вип Брадър, а уж многобройните й фенове не я спасиха!

Рапърката Диона изхвърча като тапа от шампанско от Къщата на Вип Брадър снощи. Дори никому неизвестната моделка Розмари Тишер успя да се спаси. А мрежата завря от коментари къде са „хилядите“ фенове на Диона и защо, аджеба, не си мръднаха пръста да я спасят.

Диона

Уж вървежната Диона изхвърча от Къщата като тапа от шампанско

Вижте какво наприказваха зрителите на Вип Брадър след напускането на Диона. Съветваме я да не чете тези редове, защото едва ли ще остане щастлива от думите им:

„Простовато момиче с огромно самочувствие без грам покритие. Освен това Кулагин е абсолютно прав – изглежда мърляво и нечистоплътно“.

„Къде са й всичките купени фенове в Инстаграм, за да гласуват за нея“.

„Хайде наред са Божана, Ева, Ричи“.

„Много известна, хиляди фенове пък си тръгна. Голямото фукане за нищо“.

„Ами много ясно, че няма да е Стефан! Та нали го гласите за финал… Петко го оставихте, за да се карат с Кулагин! Всичко е от ясно по-ясно!“.

„Пълен минус е тая мангасарка!! Айде сега си стой вкъщи, пей си песните и си обръсни мишниците…“.

„Добре, че за краткия й престой в къщата й натриха малко носа. Ок, има фенове, но самочувствието й е в повече. Дано да се осъзнае, защото наистина е модел за подражание на някои деца“.

„На 1001 % съм сигурна, че Стефан няма почти нито един глас! Ставате смешни с това нагласено „гласуване“!!!!!!!!!!!“.

„Да, защото тя е представител на едно зле възпитано самонадеяно и безморално поколение…! Такъв пример не трябва да се показва по телевизията!“.

„Вие сте някакви болни и ненормални всички! Не може една певица да има по-малко гласове от една никому неизвестна моделка, айде вземете се стегнете!“.

„След като това момиче си тръгна преди Ева, нека сериозно се замисли колко известна и харесвана е навън. И леко да охлади страстите и неподплатеното самочувствие“ – тези и още много подобни коментари заливат страницата на Биг Брадър в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Наперената Диона изхвърча от Вип Брадър: Защо не я спасиха хилядите й фенове?! (мрежата завря)”

  1. zlatena

    окт. 02. 2018

    Истината мнозинството в нашата мила родина България е от невъзпитани роми кифли гейове благодарение на тях гей руснака Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Но хубавото със оставането на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата

  2. zlatena

    окт. 02. 2018

    Истината мнозинството в нашата мила родина България е от невъзпитани роми кифли гейове благодарение на тях руснака Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Но хубавото със оставането на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата

Добавете коментар