Илиян Любомиров: Петя се скъсва от работа и не е „спускана”! (Виж още от обяснението му)

Илиян Любомиров: Петя се скъсва от работа и не е „спускана”! (Виж още от обяснението му)
Гласувайте за статията

Писателят Илиян Любомиров избухна с изненадващо признание за Петя Дикова!

Илиян Любомиров дълго кри връзката си с щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева-Петя Дикова. Двамата са заедно от година, но сега той й се обясни публично в любов.

Илиян Любомиров

Илиян Любомиров се обясни в любов на Пипи

Наскоро Любомиров даде интервю за списание „Жената днес“, в което разкри доста любопитни и неочаквани истини за Пипи:

„Ако знаеш защо обичаш някого, значи не го обичаш. Затова и разказът ми за Петя е лишен от изчерпателност, но е изпълнен с възхищение. Обичам Пипи, защото е дете, жена и човек.

Чиста, честна, наивна за някои неща, мъдра за други и изтъкана от непреклонни ценности и принципи. Ама наистина непреклонни.

Благодарение на нея спрях да пресичам на червено, да стоя от лявата страна на ескалатора и дори си плащам глобите в срок.

Детските й очи могат да те накарат да се чувстваш като рецидивист, ако си хвърлиш фаса на тротоара. И ти не си го хвърляш. И светът става едно по-добро място.

Нямам идея как при толкова известни родители с толкова грандиозни постижения е останала толкова скромна.

Нямам идея и как от 20 години е на екран, от малко повече е в шоубизнеса и никога не е пробвала спиртна напитка, тютюнево изделие или нещо друго от богатата гама химични подобрители на настроението.

Още в началото на връзката ни, воден от жив интерес към личността й, й зададох всички въпроси, без които не минава нито едно нейно интервю. Имаше, разбира се, и такива, свързани с родителите й и връзкарството.

На отговорите й тогава не повярвах много, но с течение на времето се убедих, че е била искрена. Петя е човек, който си скъсва задника от работа и през живота си никога не е била „спускана“.

Прекалено горда е и обича вкуса на постиженията, а и с телевизията нещата са прости. Ако не те бива, не се задържаш толкова години в ефир.

Наскоро се замислих, че между това, което правя аз, и това, на което се е посветила тя, има едно общо нещо. Преди да имаш дързостта да застанеш пред публиката и да я занимаваш със себе си, трябва да си чел. А тя чете много.

И по-важното – води си записки, защото е научена, че глупавият помни, а умният си записва“, споделя Илиян Любомиров пред jenatadnes.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар