Зрители скочиха на Петко Димитров! (Разбиха мачото в мрежата-виж още)

Зрители скочиха на Петко Димитров! (Разбиха мачото в мрежата-виж още)
Гласувайте за статията

Петко Димитров не е сред любимите съквартиранти във ВИП Брадър

Ресторантьорът Петко Димитров едва ли е очаквал това от зрителите, които гледат шоуто за скандали. Мениджърът на един куп заведения винаги се е ползвал с уважение на хора и медии.

Петко Димитров

Зрителите разкостиха Петко Димитров

Но в Къщата на Големия брат алфа мъжкарят не получава славата, на която е навикнал. И де факто влизането му във ВИП Брадър може да се окаже най-голямата му грешка.

Не му върви на половинката на танцьорката Яна Димитрова.

Вместо да спечели още повече зрители и фенове за себе си, той настрои хиляди срещу себе си.

В социалната мрежа зрителите масово плюят бизнесмена. Ето какво споделят хората за мачото:

„Кулагин го побърка.“Мъжкарчето“ вдигна кръвното“.

„То мускули на ръката не помагат като нямаш мускули в главата!“.

„Петко се кефи като вижда как всички „мъже“ искат да са до него, да го подкрепят и да му казват, че е велик и лидер. Ама се дразни, че Кулагин не е от тях, пък уж изглежда най-женствен. А всъщност женствените са те“.

„Само в това предаване могат да сложат една проста мутра и да го прехвалят колко е добър и преуспял“.

„Сблъскаха се и безапелационния победител беше Кулагин. Петко не му е на нивото за да влиза в словесни битки с него. След всеки опит на домоуправителя да влиза в спорове с много по умния от него Кулагин резултатите ще са същите.

Високо кръвно и държащ безпомощно главата си. В такова предаване където физическата саморазправа е напълно забранена Петко е безсилен и безпомощен. Такива като Петко където имат само мускули и много слаб умствен капацитет са вървежни само в държавата на мафията България“.

„Кулагин майсторски вкара един в клаустрофобия, а сега е на път е да докара на „мъжкаря/кръчмо“ удар от високо кръвно…Тия простаци, дето се правят на „мъжкари“ от злоба ще си разрушат здравето“.

„Петко кръчмаря да ходи при жена си да му готви, чисти и пере кръчмарските гащи!“ – тези и още много други подобни коментари на зрителите „шамаросаха” егото на Петко Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Зрители скочиха на Петко Димитров! (Разбиха мачото в мрежата-виж още)”

 1. zlatena

  окт. 02. 2018

  Истината мнозинството в нашата мила родина България е от невъзпитани роми кифли гейове благодарение на тях гей руснакът Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Хубавото със оставането на Кулагин е ще рейтинга на вип брадъп 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата.

 2. zlatena

  окт. 02. 2018

  Истината мнозинството в нашата мила родина България е от невъзпитани роми кифли гейове благодарение на тях гей руснакът Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Хубавото със оставането на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата.

 3. zlatena

  окт. 02. 2018

  Истината руската баба на гей руснака Валентин Кулагин го е научила единствено на невъзпитание и самовлюбеност на нищо друго не го е научила

 4. Не

  окт. 02. 2018

  Аз пък засякох моменти, в които Петко ме очуди със задълбоченото си мислене. Изобщо не е тъп кръчмар.

Добавете коментар