Емил Кошлуков потресен: Срещам толкова жлъчни хора, някакъв ужас е! (Още подробности)

Емил Кошлуков потресен: Срещам толкова жлъчни хора, някакъв ужас е! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Емил Кошлуков е потресен от злобата и завистта на нашенеца

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков не разбира откъде извира родната лошотия. Той е ужасен, без капчица ирония или сарказъм, типични за стила му. Причината са жлъчните хора, с които се сблъсква ежедневно:

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков е силно разстроен от родната злоба и завист

Ето какво коментира Емил Кошлуков публично. Досега не сме свикнали на подобни заключения от него, което значи, че положението е наистина трагично:

„Имам чувството, че ако се научим да превръщаме злобата и омразата в електричество, наистина ще станем енергиен център на Балканите. Някакъв бум на лошотия е настъпил, или поне сме близо до епицентъра.

Срещам толкова жлъчни хора, че ако се изплюят в Дунава от брега до Видин, ще измре цялата риба до Силистра. Сигурно закусват с лимонтузу, а за обяд си поръчват бебе на шиш. Ужас някакъв, откъде се появяват такива хора?“, възкликна в мрежата Емил Кошлуков.

Разбира се, множество негови приятели и последователи бързо захапаха темата и се заеха да търсят отговор на въпроса откъде идва всичко това.

„Получава се омагьосен кръг – хората са зли, защото животът им е гаден, а животът им е гаден, защото са зли. Но така лесно се манипулират от властниците. И статуквото продължава до безкрай!“

„Хората са зли, защото са нещастни, а са нещастни, защото са мързеливи. А са мързеливи защото са обезверени, а защо са обезверени …. и те не знаят!“ – коментират десетки онлай потребители под коментара му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар