Наглият Ричард Величков надмина Сашка Васева: Изплюска храната на съквартирантите! (виж тук)

Наглият Ричард Величков надмина Сашка Васева: Изплюска храната на съквартирантите! (виж тук)
Гласувайте за статията

Болно амбициозният Ричард Величков изплюска храната на уж любимата си Розмари Тишер!

Фитнес инструкторът Ричард Величков се оказа най-големият лакомник в къщата на Биг Брадър. И в това отношение темата около ненаситния апетит на Сашка Васева в предишния сезон има своето продължение в предаването.

Ричард Величков

Ричард Величков не показа друго, освен тъпотия и наглост

Високият колкото табуретка Ричи е вечно гладен, сипва си непремерено много. И така ощетява останалите съквартиранти, които нямат много храна заради намеления седмичен бюджет.

Във вчерашния епизод той отиде още по-далеч и супер нагло изяде отделената порция за моделката Розмари, на която иначе се прави на голям приятел.

Маданчанинът тренира яко във фитнеса и затова очевидно се нуждае от сериозни порции манджа, но нито за миг не помисля за останалите обитатели на дома в Нови хан.

Егоистът дори обясни на Диона, че е достатъчно нахален, за да прави каквото си иска и не смята да се съобразява с другите съквартиранти.

За разлика от Сашка Васева, която посрещаше с усмивка критиките, че е все гладна. И дори се подложи на диета, за да осигури повече пари на своите съквартиранти, Ричард Величков направо изумява зрителите с безцеремонност и грубост.

Дребният индивид не се радва на никаква подкрепа от страна на зрителите. И само двукратното му спасяване от изгонени съквартиранти му попречи отдавна да излети от Къщата със здрав шут.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар