Коцето шокира всички: Разкри истината за раздялата на Алисия и Бирмата! (виж тук)

Коцето шокира всички: Разкри истината за раздялата на Алисия и Бирмата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Коцето издаде тайната на Алисия и края на връзката й с Жоро Бирмата!

Фолкпевицата Алисия и Жоро Бирмата са разделени! За това намекна фолкпевецът Константин на съвместно участие с колежката му в понеделник вечерта.

Алисия

Коцето издаде раздялата на Алисия с Бирмата

Двамата пяха специално за рождения ден на половинката на Константин – Надя, която отпразнува зрелищно рождения си ден, съобщава вестник „България днес“.

„Алисия, имаш ли си гадже?“, обърна се Коцето директно към Алисия, която изпадна в неколкосекундно неловко мълчание. „Разбирам, спокойно, аз ще ти стана гадже. Ако съпругата ми намери по-богат от мен и реши да ме напусне, ще се загаджим с теб. Аз съм много готин и надарен“, нареждаше Константин, който често отпиваше уиски от любимата си голяма водна чаша.

„Алисия се държи като необвързана жена. Ако беше с гадже, нямаше да си позволи такива волности“, коментираха присъстващи в нощното заведение, изказвайки мнение, че любовта между фолкпевицата и Бирмата е останала в миналото.

Фолкпевицата има дълги и изпепеляващи отношения с бизнесмена Георги Станоев. Тя се загаджи с Жоро Бирмата, след като той прекрати връзката си с Преслава. Двамата бяха забелязани за пръв път заедно след връщането си от екзотична ваканция в Тайланд.

След това решиха, че няма смисъл да се крият и започнаха да излизат заедно. Пословичната ревност на Бирмата рефлектира и върху Ася от Вакарел, която често се караше с любимия си.

Заговори се дори за грозни сцени между двамата в дискотека в Благоевград, но нито един от тях публично не се отрече от другия. Темата за раздялата им стана актуална отново след напрежението около бизнеса на Бирмите.

Спецпрокуратурата се озова в един от ресторантите на Евлоги Станоев – Голямата Бирма. Той и двамата му синове Георги и Димитър се издирват от полицията. Тримата са обвинени задочно за участие в група за производство на нелегални цигари.

Униформени служители застигнаха и нищо неподозиращата Лидка Скалата, която по това време си почиваше блажено с приятели във Велинград и нямаше никаква представа за протичащите полицейски акции.

Скалата бе отведена от хотела, в който си отдъхва, за да даде показания относно бизнес делата на семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар