Брадва:Барът на Румен Луканов фалира! (Виж с колко задлъжня телевизионера)

Брадва:Барът на Румен Луканов фалира! (Виж с колко задлъжня телевизионера)
Гласувайте за статията

Румен Луканов фалира

Водещият Румен Луканов хлопна кепенци на заведението си. Водещият на „Сделка или не” обяви фалит и задлъжня с над сто и петдесет хиляди лева. Новинарят претърпя пълно фиаско с бизнеса и търговията си с вина, както и с пицарията си.

Румен Луканов затъна в борчове

Той стопанисваше повече от година и половина бар в центъра на столицата, но не успя в бизнес начинанието си.

Заведението му „Румен точка уайн”, което въртеше на пъпа на София на ул. „Алабин”, вече е с хлопнати кепенци. След като откри обекта, телевизионерът разбра, че въпреки качествените вина, които предлага, няма да може да се издържа.

Затова той отвори и щанд за продажба на пица на парче.

Но от няколко дни и двете заведения вече са затворени.Те са изтърбушени и обзавеждането го няма. Помещението очаква новите си собственици.

Навопроизведеният собственик имаше още един бар за вина, който беше ситуиран в друга част на София. Заведението му също не успя да се задържи дълго на пазара. Него бившият водещ фалира още през месец април.

„Липсваха клиенти и затова го затворих”, оплака се водещия. Когато преди това да се случи, той не спираше да се фука, че неговите заведения се „пукат по шевовете” . И той не могъл да се оплаче и от липса на интерес от елитни клиенти.

Отчетите на фирмата показват обаче доста обезпокоителни факти.Според последния финансов отчет дружеството на Румен Луканов е на червено със 150 000 лева. Но това не е всичко, защото фирмата е на загуба общо с цели 184 бона.

На минус бил и другото винено заведение, което се менажира от бившия водещ на предаването „Сделка или не”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар