Майката на Антония Петрова по-секси от щерка си! (Виж как нагорещи мрежата-СНИМКИ)

Майката на Антония Петрова по-секси от щерка си! (Виж как нагорещи мрежата-СНИМКИ)
4 (80%) 1 vote

Майката на Антония Петрова възпламени мрежата

Майката на Антония Петрова се оказа по-секси и от дъщеря си. И докато мис България наедрява и бременее, нейната майка я сложи в малкия си джоб. Ана Петрова не се притеснява да се показва по оскъден бански и малко дрехи по себе си.

Въпреки че гони 60-те, надарената перничанката се фука с перфектните си форми.

Майката на Антония Петрова подлуди мрежата

Намаханата перничанка решила да възпламени мрежата, преди да дундурка първородното си внуче. По всичко си личи, че родителката на Тоца й е предала в наследство готиното тяло и дългите крака, както и нахакаността и умението да позира кокетно пред обектива.

Освен с пищна плът и силиконови бомби, прави впечатление че майката ан Антония Петрова си е татуирала и гърдите. Русата мадама си е сложила доста ексцентричен татус, състоящ се от няколко пеперуди.

И докато дъщеря й е вече примерна съпруга и не се разголва пред камерите, в очакване на първородната си рожба, майка й не иска да се прави на скромна провинциалистка.

Мис България нямала нищо против майка й да демонстрира перфектна, за възрастта си, визия. Прясната госпожа Батинкова намирала провокативния стил на родителката си за нещо напълно нормално.

Антония Петрова дори я насърчавала, като изобщо не я интересувало какво ще кажат хората.Интересно дали новият й зет е на „ти” с разкрепостената си тъща?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар