Цеца Ражнатович изригна: Няма да се усмиря, докато не ги хванат! (На кого е бясна сръбската звезда)

Цеца Ражнатович изригна: Няма да се усмиря, докато не ги хванат! (На кого е бясна сръбската звезда)
Гласувайте за статията

Цеца Ражнатович е бясна и не може да се успокои

Сръбската турбо звезда Цеца Ражнатович е силно притеснена, че все още хулиганите са на свобода. Припомняме, че певицата и семейството й бе нападнато в дома им.

Цеца Ражнатович

Цеца Ражнатович е бясна

Около седем часа сутринта вандали са блъскали по външната врата на къщата им в Сърбия. Те пристигнали с три автомобила.Цеца обясни пред ченгетата, че очаква полицията бързо да си свърши работата и да залови злосторниците.

Въпреки записите от охранителните камери, които опасват дома й, вандалите все още са на свобода. И вече няколко дни сръбската поп дива и фамилията й живеят под силен стрес.

По време на вандалският акт внуците на звездата били в стая, близо до външната врата, по която блъскали вандалите, пише hitportal.com.mk.

„Чакам резултати. Няма да се успокоя докато не хванат вандалите! Всеки път седяхме вкъщи и мълчахме! Стига толкова!“, беснее Цеца.

Сръбската изпълнителка е недоволна, че не за първи път хулигани беснеят пред дома й. През 2014 година бандити нападнаха Цеца,сина й Велко и сестра й Лидия пред прага на дома й.

Докато тогава 17-годишния й син паркирал колата, група бандюги му се нахвърлили с обидни лозунги. Певицата и сестра й моментално му се притекли на помощ, за да го спасят от набезите им.

Стигнало се дори до меле, при което пострадал и приятел на Велко.

Последвало и второ нападение, при което отново напористи бандити блъскали до външната врата на къщата на певицата.

Засега нито един извършител на грозните деяния не е арестуван, няма дори и заподозрян за покушенията. Цеца Ражнатович е бясна и обвинява полицията, че не си върши както трябва работата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар