Калин Терзийски избухна: Слави не ми плащаше, дължи ми 3 бона!

Калин Терзийски избухна: Слави не ми плащаше, дължи ми 3 бона!
Гласувайте за статията

Калин Терзийски не си поплюва дори срещу Слави Трифонов!

Писателят Калин Терзийски е подкарал наред всички в „Шоуто на Слави“. Първо се засегна от Иво Сиромахов, а сега скочи и на самия продуцент на предаването Слави Трифонов.

Калин Терзийски и Слави

Калин Терзийски скочи на Слави Трифонов

„С Иво Сиромахов години наред сме били приятели, работили сме заедно. Правил съм му жестове. Канил съм го на курсовете по творческо писане, които организирах. Затова бях изненадан, че ме нарича бездарник. В „Шоуто на Слави“ започнаха да правят обидни скечове срещу мен в тежък период от живота ми. В момент, в който е срамота да се подиграваш.

Обикновено човек, когато се чувства виновен или гузен, става агресивен. Самооправдава се за грозните постъпки с дискредитиране на този, който го е нападнал. Аз това виждам сега. Алкохолизмът е ужасно тежка и смъртоносна болест. Бях се преборил с нея, но те продължиха със скечовете. Не спряха да изкарват пошли и жалки кинти на гърба на моето страдание. Недоумявам как е възможно. Това е все едно да си правиш шеги с болен от рак…“ – споделя Калин.

Писателят преди време е работил за Слави Трифонов. Бил е сценарист при него в края на 90-те години, но не пази добри спомени от това свое начинание.

„Не ни плащаха в продължение на месеци. Работехме без договори, защото тогава да поискаш договор се считаше за абсолютно нахалство. И ние не можехме да си вземем заработеното. Част от екипа си тръгна и ме намрази, защото аз останах. Бях заложил прекалено много, за да напусна. Попитах Слави как си позволява да не плаща на хората, които му работят.

В моя случай става въпрос за около 3000 лева. Трифонов се оправдаваше, че изпълнителен продуцент е Стефан Рядков. Стефан наистина беше такъв, но касата беше при Слави – той контролираше парите. Трифонов обаче каза, че не го интересува – да се оправям със Стефан. Същият този Слави години след това ме подиграва. Просто защото са завъртели една грозна машина за пари и не могат да спрат.“ – казва бившият на Елен Колева, пише HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар