Бъчварова стана баба на момиче

Бъчварова стана баба на момиче
Гласувайте за статията

Румяна Бъчварова се сдоби с прекрасна внучка, честито!

Докато политическият елит се тресе от структурни драми и промени, личният живот на управляващите ври и кипи. Сред последните клюки във властта е появата на внучката на шефа на кабинета на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова.

Новината дойде не откъде да е, а лично от премиера, който от далечен Залцбург заяви, че Бъчварова е станала баба, обяснявайки че този факт автоматично изключва възможността тя да е интимна с новия транспортен министър Росен Желязков.

Така, ни в клин, ни в ръкав, политическата свада се измести с нов център. Новината, че Бъчварова е баба, която нито тя, нито семейството й афишираше, стана известна лично от премиерската уста.

Според отлично осведомени източници бебето не е кръстено на известната баба и носи името Мина. Момиченцето, чиито родители са журналистите Лора Филева и Росен Босев, се е появило в началото на август в столичната болница „Свети Лазар”.

Частното здравно заведение е добре известно с луксозните условия, които предлага на бъдещите майки. Именно там вероятно са родени и най-голям брой известни бебета у нас.

Сред щастливите родители, които са се доверили на болницата и са посрещнали там своите наследници са Мира Добрева, Лора Крумова, Емануела, Константин, Ники Василев, Мариан Бачев, Руши Видинлиев, Илиян, както и семейство Бербатови.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар