Кеч в Къщата: Наско налетя на Кулагин заради Мира Добрева!

Кеч в Къщата: Наско налетя на Кулагин заради Мира Добрева!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин отново се оказа в „ябълката на раздора“!

Нов скандал се заформи в къщата на „ВИП Брадър“ през последните часове. Късно снощи Валентин Кулагин и Атанас Колев се спречкаха жестоко заради Мира Добрева, научи Kliuki.bg.

Кулагин срещу Наско

Наско скочи на Кулагин

Журналистката пуснала шега по адрес на гримьора, при което той реагирал много тежко и веднага я нападнал вербално. Наско побързал да защити своята тръпка и изпуснал нервите си, бутайки шапката на руснака на земята. Това още не е излъчено в ефир.

Кулагин откровено счита това за агресивно поведение от страна на рапъра и нищо чудно да иска да съди и него. Тази съдба вече връхлетя актьора Веселин Плачков, който стисна за шията нежния полуруснак.

Все пак е малко вероятно Наско да изхвърчи от Къщата, тъй като не е посягал върху самия Валентин, а по-скоро върху негов аксесоар. Най-вероятно обаче Биг Брадър ще го накаже с нещо.

Интересното е, че в поредния скандал Розмари отново застана на страната на Кулагин. Той я изкара лицемерка и предателка, а тя не спира да бъде до него.

Мира Добрева се заформя като голяма тръпка за Наско. Рапърът е известен с влечението си към по-възрастни жени, защото имаше връзка с певицата Мария Илиева, която сега е на 40 г.

Журналистката е успяла да провокира гримьора и поредният скандал в Къщата е налице. Предстои да разберем как ще бъдат наказани главните действащи лица в него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Кеч в Къщата: Наско налетя на Кулагин заради Мира Добрева!”

 1. zlatena

  окт. 04. 2018

  Истината руската баба на гей руснакът Валентин Кулагин го е научила единствено на невъзпитание и самовлюбеност на нищо друго не го е научила

 2. zlatena

  окт. 04. 2018

  Истината мнозинството в нашата мила родина България е от невъзпитани роми кифли гейове благодарение на тях гей руснакът Валентин Кулагин ще спечели вип брадр 2018.Хубавото със оставането на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата

 3. zlatena

  окт. 04. 2018

  Истината тези които гласуват за невъзпитания и самовлюбен гей руснак Валентин Кулагин на изборите в България са гласували за сегашния премиер Бойко Борисов по известен като боко тиквето ето заради такива хора които не могат да мислят а гласуват първосигнално нашата родина България никога няма да се оправи

 4. Невена

  окт. 05. 2018

  Не харесвам Б.Борисов и не знам в каква връзка ги сравняваш двамата?? За мен Кулагин е открит и точен в преценките си за хората в къщата. Даже е готин и забавен. Ако в къщата на Вип Брадър другите бяха по-умни от Валентин нямаше да го нападат по този отвратителен начин. И какво като е гей… или руснак?Какво те засяга това? Да и на мен ми изглеждаше като злият герой в къщата първите дни, но не е трудно да разбереш, че не е лош, както го обвиняват, а напротив. Аз харесвам Кулагин. Разсмива ме. И е себе си.

 5. zlatena

  окт. 07. 2018

  Значи когато гей руснакът Валентин Кулагин налага вербална психическа агресия над останалите вътре е ок но когато него го обидят никой няма право ето така разсъждават защитниците на руснака за мен това е двоен стандарт.В класацията на пилметричната агенция ГАРБ в топ 20 няма нито едно предаване на нова дори и вип брадър 2018 които доказва ще това предаване се гледа от 10 годишни хлапета и хора които обожават вербалнта психическа агресия които налага руснака над останалите .Нормалните Българи гледат фермата по бтв то затова тя е на 1 място в агенцията ГАРБ

 6. Невена

  окт. 08. 2018

  Ха ха пак си в грешка! Вербална и физическа е агресията към Кулагин, но той отново се справя сам като нормален и зрял човек, а не като онази глутница от слабохарактерни индивиди;)! Евала на този човек… Хем е умен и талантлив, хем показа кой е мъжът в къщата. Макар и да не претендира за това;)

Добавете коментар