Наталия Гуркова трепери от страх на погребението на мъжа си

Наталия Гуркова трепери от страх на погребението на мъжа си
Гласувайте за статията

Наталия Гуркова не иска да има нищо общо с ЮАР, но ще й се наложи!

Погребението ще е в събота, 6 октомври, в Гръцката ортодоксална църква в ЮАР. По информация на „България Днес“ Наталия Гуркова вече е в Йоханесбург, където е и майката на Джордже Михалевич.

Погребението се забави със седмица заради аутопсия и изясняване на причините за смъртта му. Семейството първоначално има желание Джордже да бъде погребан в родната си Черна гора, но заради всички усложнения около аутопсията поклонението ще е в ЮАР.

След смъртта на Михалевич започнаха да изплуват наяве негови връзки с лица от подземния свят. Той е известен в ЮАР с бизнеса си с диаманти.

Медиите в Сърбия и ЮАР разкриват, че е имал бизнес отношения с осъдените за убийството на Желко Ражнатович – Аркан, които от години се укриват в Йоханесбург. Единият от тях Милан Джуричич е застрелян през април в Йоханесбург, а разследващите намират сходство между неговото убийство и това на Михалевич.

Самата Наталия и двете им деца от години не са стъпвали в ЮАР. По молба на Гуркова семейството се пренася в София, Михалевич пътува постоянно, но често се връща при жена си.

Последната им обща снимка в София е от 16 септември. Дни по-късно Джордже заминава за ЮАР, а семейството му остава тук.

Наталия категорично отказва да продължат живота си в ЮАР заради страх от покушения и високата престъпност, но Михалевич продължава пътуванията си по работа, пише HotArena.net.

В момента миската се страхувала даже да отиде на погребението на съпруга си. Тя се притеснявала от нападение срещу нея и децата, но все пак се очаква да присъстват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар