Гала едва издържа без секс, докато Стефан е във „ВИП Брадър“

Гала едва издържа без секс, докато Стефан е във „ВИП Брадър“
Гласувайте за статията

Гала не е свикнала на такава суша и сега й е трудно!

Телевизионната водеща Гала може да се похвали с много пълноценен сексуален живот. От 13 години насам Стефан Николов е мъжът, който се грижи за това.

Гала и Стефан

Гала трудно се справя без Стефан

Сега обаче него го няма до нея, защото се подвизава в къщата на „ВИП Брадър“. Там той се надява да триумфира с победата и така най-после да излезе от сянката на жена си.

Докато го няма обаче, на Гала й било много самотно във вечерите. Тя била свикнала на интимни ласки поне няколко пъти в седмицата, а вече три седмици не е докосвана от мъж.

Водещата на „На кафе“ вече едва се сдържа и в ефир. Тази сутрин ставаше въпрос за любовта, а тя веднага намеси секса, с което попари Илиян Любомиров, който искаше да вкара романтична нотка в ефир.

Стефан може да не е от най-успелите бизнесмени и да не изкарва милиони, но в леглото бил истински полов атлет. Той е с 10 години по-млад от Гала и затова успявал да издържи на темпото й с лекота.

Това е една от причините двамата да са заедно толкова много години. Химията между тях е толкова силна, че все още е достатъчна само една тяхна целувка, за да се стигне до нещо повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар