Кулагин поиска да напусне Къщата: Тези хора ме провокират да бъда такъв, какъвто не искам!

Кулагин поиска да напусне Къщата: Тези хора ме провокират да бъда такъв, какъвто не искам!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин не издържа повече във „ВИП Брадър“!

Очевидно не само останалите съквартиранти не понасят присъствието на Кулагин, но и той самият едва издържа тяхната компания. Гримьорът разкри през Биг Брадър, че би искал да напусне Къщата, научи Kliuki.bg.

Кулагин

Кулагин иска да напусне Къщата

Причината за драстичното решение на Вальо е, че хората вътре провокират само лошото у него, а той иска да покаже и добрата си страна. Затова не издържа повече сред тях.

„Бих искал да направите така, че в понеделник да се окажа с най-нисък вот и да си тръгна. Знам, че можете.“ – каза Валентин Кулагин на Биг Брадър.

След като му бе отговорено, че няма как да се случи, той сам стигна до заключението, че трябва доброволно да напусне. Това обаче ще му коства поне половината хонорар.

В интернет гримьорът има много фенове. Те се застъпват за него и всички твърдят, че ако си тръгне от шоуто, в Къщата ще настане скука.

Полуруснакът е недолюбван от останалите заради обидните квалификации, които хвърля в лицата им. Мнозина го считат за просто директност и искреност, но хората вътре се обиждат и откровено го мразят.

Гримьорът вече веднъж бе напът да напусне шоуто. Тогава бе наказан от Биг Брадър заради агресивното си поведение спрямо Божана Кацарова. В крайна сметка обаче двамата просто бяха пратени на психиатрично лечение при Ани Владимирова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Кулагин поиска да напусне Къщата: Тези хора ме провокират да бъда такъв, какъвто не искам!”

 1. zlatena

  окт. 05. 2018

  Истината руската баба и руската му майка на гей руснака Валентин Кулагин са го научили само на невъзпитание и самовлюбеност на нищо друго не са го научили

 2. zlatena

  окт. 05. 2018

  Истината гей руснака Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018 поради простата причина ще в нашата родина България е пълно със невъзпитани роми кифли и гейове точно тези хора на изборите гласуват за сегашния премиер Бойко Борисов по известен като Боко тиквата заради същите тези хора които не могат да мислят а гласуват първосигнално България никога няма да се оправи.Рейтинга на вип Брадър 2018 по нова тв се срива докато фермата по бТВ е 60%

 3. х

  окт. 06. 2018

  не се излагайте, точно обратното е Кулагин е човек който отстоява мнението си и критикува. Останалите съквартиранти са първообраза за който пишете…И много бъркате критиката с просташката обида. Хората който са вътре са с болно Его, на тях каквото и да им кажеш различно от това, че са Богове, ще предизвика яростна омраза и истерия. На такива хора, всеки намек за недостатъците им е кръвна обида, за която няма прошка.

 4. Име (задължително)

  окт. 07. 2018

  Кулагин е психично болен, но и този който го е вкарал в Къщата не е по-добър. Прозрачно е желанието на режисьорите да има скандални личности да разнообразяват предаването, но хора като Кулагин, Луна и шеф Петров ще затрият формата.

 5. zlatena

  окт. 07. 2018

  Значи когато психично болния руснак Валентин Кулагин прилага вербална психическа агресия над останалите е ок но когато него го обиждат никой няма право така разсъждават руснака и неговите защитници.В пилметричната агенция ГАРБ в топ 20 няма нито едно предаване на нова тв дори и вип брадър 2018 което доказва ще това предаване се гледа от 10 годишни хлапета и хора които обожават вербалната психическа агресия които руснака излива върху останалите.Нормалните Българи гледат фермата по бтв и за това тя е на 1 в агенцията ГАРБ

Добавете коментар