Нов обрат: Кулагин се погрижи за болната Розмари!

Нов обрат: Кулагин се погрижи за болната Розмари!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин и Розмари Тишер отново са близки!

Отношенията между Кулагин и Розмари претърпяха нов обрат. Двамата първо бяха приятели, после се скараха, а сега пак се сближиха, научи Kliuki.bg.

Кулагин и Розмари

Кулагин и Розмари пак са близки

Причина за това стана разболяването на манекенката. В последния ден я мъчи настинка, а в този момент единственият човек, който й оказва някаква помощ и подкрепа, е руският гримьор.

Въпреки че всички твърдят, че Рози е добро момиче, подвело се по лъжите на Вальо, никой друг не й предостави помощта си. Само Кулагин е до нея в този момент, прави й чай и й мери температурата.

Интересното е, че Ричард Величков, който я ухажва от седмици и с когото тя дори се натиска веднъж, я е оставил сама да се лекува. Но пък Ричи сам заяви, че гледа на нея като на една вафла, която трябва да изяде.

Розмари се разсърди жестоко на Кулагин, когато той й каза, че не му е истинска приятелка и не й дължи нищо. Това потресе манекенката, която беше единствената до него, когато всички го нападаха.

Сега нещата се обърнаха и се наложи Валентин да е единственият до нея. С това двамата заровиха томахавката и се очаква до края на шоуто пак да са близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Нов обрат: Кулагин се погрижи за болната Розмари!”

  1. Име (задължително)

    окт. 05. 2018

    Тази статия е писал един въпрос гей на гей руснака Валентин Кулагин.Рейтинга на вип брадър 2018 по нова се срива докато фермата по бТВ е 60%

  2. zlatena

    окт. 05. 2018

    Тази статия е писал върл фен на гей руснака Валентин Кулагин.Рейтинга на вип брадър 2018 по нова се срива докато рейтинга на фермата по бТВ е 60%

Добавете коментар