Том Круз – най-лош баща

Том Круз – най-лош баща
Гласувайте за статията

Том Круз – най-лош баща. Ако има роля, в която Круз никак не е добър това е тази на родител и грижовен възрастен. Той има едно биологично дете от Кейти Холмс – Сури Круз, но пък той не поддържа контакт с момичето от години.

Както се цитира от изданието Ева, популярният мъж се откъснал съзнателно от бившата си половинка и детето си, защото те съзнателно се откъснали от религията, която Том изповядва от доста време – сциентология. Доколкото световната преса писа, именно тези различия във вярванията между Кейти и Круз разтрогват брака им, които трае около 6 години. Имат красива любов и се считат за една от най – харесваните светски двойки, докато отношенията им не се пропукват до степен , че съдът се намесва. Както е известно, Кайти печели пълните попечител ски права над Сури и от 2013 -та година насам, малката хубавица не е засичана с известния си баща на публични събития.

Той сякаш е затворил тази част от живота си, за разлика от този брак с Никол Кидман, той успя да се наложи и тое отглеждането на двете им осиновени по време на брака им деца. Никол се възстанови след тежката раздяла и създаде хубаво семейство след това, а Круз остава верен на себе си и пристрастията си към религиозната секта, която е известна с това, че привлича богати хора, а освен това ги отдалечава от родните им близки и така те й стават верни докрай, коментираме и ние от Клюки.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар