Знаково имение за 135 милиона на пазара

Знаково имение за 135 милиона на пазара
Гласувайте за статията

Знаково имение на куп знаменити лица само за 135 милиона долара се предлага от скоро на пазара на имоти.

Става дума за имение в пределите на прочутия квартал Бевърли Хилс, място приютило Джан и Джаки Кенеди. Една легендарна двойка в периода на меден месец след брака им. По-късно огромната площ от 50 000 кв. метра, състоящо се от близо 20 спални и двойно повече бани става  щаб на Джон Кенеди за президентските избори в Уест Коуст, цитират и от други медии – изд. Ева.

Мястото става част от историята на киното, появявайки се в големи филми като „Кръстникът“ и „Бодигард“, а като начало е по проект на арх. Кауфман в 1927 г. невероятното имение за дълго и първоначално е дом на двойката влюбени – американския магнат Уилям Рандолф Хърст и актрисата Мериън Давис.

Имението на Кенеди се продава за милиони, но има уникална история в себе си

лед история на Кенеди, който кратко пребивават там, в имението са се състояли множество кино снимки и огромни светски събития, все пак мястото има капацитета да побере близо 1000 души и да се организират тържествени веери за над 400 човека например.

Множество ръчно изработени акценти можем да забележим в този дом, но най-запомнящ се е стила на библиотеката, изградена като двуетажна постройка с много уникални детайли, добавяме и ние от изданието.

Къщата предлага красива гледка, множество СПА зони за Релакс и спортни терени, басейн и още много допълнителни удобства, които очакват новия си собственик вече.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар