Като куче: Валентин Кулагин прекара нощта в… тоалетната!

Като куче: Валентин Кулагин прекара нощта в… тоалетната!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин се барикадира в тоалетната, където преспа!

Непоносимостта на Валентин Кулагин към останалите съквартиранти е станала толкова голяма, че той не може да ги гледа. Тъй като спи в една стая с Папи Ханс, за да не го вижда, руснакът прекара нощта в тоалетната.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин спа в тоалетната

Гримьорът си направил там легло, където преспал. Така избегнал неприятния за себе си момент да гледа физиономиите на останалите.

Снощи имаше купон в Къщата. По-младите се забавляваха с песни и алкохол. Кулагин, който също е от младите, защото е на 33 г., обаче не се е включил в забавата.

Единствените, с които гримьорът може да говори нормално, са Розмари Тишер и Ричард Величков. Само те са хората, които той не обижда и които уважава.

Полуруснакът единствено на тях се извини, че повече няма да участва в мисиите. Решението му е продиктувано от това, че съквартирантите му постоянно му изхвърлят храната, за да го дразнят.

Спането в тоалетната обаче със сигурност не е нещо, което Кулагин ще запомни с добро. Той вече има още един повод да се изкарва жертва, каквато твърди непрестанно, че е.

Нежният гримьор дори поиска сам да напусне Къщата, защото вече не издържал в тази атмосфера. Едва ли обаче ще го стори, защото така няма да си получи пълния хонорар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Като куче: Валентин Кулагин прекара нощта в… тоалетната!”

 1. zlatena

  окт. 07. 2018

  Значи гей руснак Валентин Кулагин може да обиждат хората ако него го обидят вой до небесата и никой няма право така разсъждават руснака и неговите защитници.Има една поговорка каквото посреща това ще пожънеш

 2. zlatena

  окт. 07. 2018

  Рейтинга на вип брадър 2018 по нова е нисък и е 10% благодарение на гей руснака Валентин Кулагин а рейтинга на фермата по бТВ е 60% Прави впечатление ще бТВ е направила много силна есенна програма докато нова тв е направила много слаба есенна програма и затова бТВ е номер 1

 3. zlatena

  окт. 07. 2018

  Значи гей руснака Валентин Кулагин може да обижда хора но когато него го обиждат вой до небесата и никой няма право така разсъждават руснака и неговите защитници.Има една поговорка каквото посееш това ще пожънеш

 4. zlatena

  окт. 07. 2018

  Значи гей руснака Валентин Кулагин може да налага вербална психическа агресия над останалите хора вътре а когато него го обиждат никой няма право така разсъждават руснака и неговите защитници.Ето заради такова мислене Вип Брадър 2018 дори не е в топ 20 на пилметричната агенция ГАРБ на първо място е фермата по бтв

Добавете коментар