Емануела хвърли бомбата: Не съм правила секс цели 2 години! (още подробности)

Емануела хвърли бомбата: Не съм правила секс цели 2 години! (още подробности)
Гласувайте за статията

Емануела втрещи зрителите на Венета Райкова с признанието си!

Фолкаджийката Емануела реши да разбие на пух и прах образа си на мъжемелачка. Като призна пред Венета Райкова, че две години живяла без никакъв секс.

Емануела

Емануела шокира феновете с разкритието си

Това се случило след раздялата с бизнесмена Димитър Динев след идването на бял свят на втория й син. Младата родилка не позволявала на никой дори да я докосне, какво остава да го заведе в леглото си.

„Нали знаеш, че сега никой няма да ми повярва”, коментира фолкаджийката с Райкова новината за половото си въздържание. Водещата веднага заяви, че й вярва на 100 процента, защото тя също е без мъжки ласки след развода си.

Емануела отрече да се е събрала с бившия си Димитър Динев, но призна, че двамата са заровили томахавките в името на бъдещето на общия си син, пише hotnews.bg.

Тя отказа да говори за делата, които водеше срещу Динев, но заяви, че и двамата са деца на разведени родители и си дават сметка колко е важно да бъдат в добри отношения заради малкото момче.

Певицата потвърди с половин уста и раздялата си с Елвиса, като обясни, че той имал нужда от жена, която да му бъде отдадена, докато тя била вечно по участия, пък и имала твърде много задължения към двете си деца. „Сватба няма да има”, отсече Емануела.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Емануела хвърли бомбата: Не съм правила секс цели 2 години! (още подробности)”

  1. ани

    окт. 12. 2018

    Когато една к*рва върти очи и вече се чуди как да обясни всички мъже, които са я еб*ли и използвали 😀 😀

Добавете коментар