Моника Валериева изригна с коментар за убитата журналистка Виктория Маринова! (виж тук)

Моника Валериева изригна с коментар за убитата журналистка Виктория Маринова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Моника Валериева не пропуска да е на всяка манджа мерудия!

Моделката Моника Валериева отдавна се е заела да гради имидж на социално ангажирана, ерудирана и интелектуална жена. Доколко й се получава е друг въпрос, но ето, че тя има мнение по всяка тема.

Моника Валериева

Моника Валериева е на всяка манджа мерудия

Вижте какво сътвори преди часове за убийството на журналистката Виктория Маринова от Русе:

Бог да прости, младата жена!… Но честно,толкова смешно разследване, цитирано и клонящо към ,,случайна жертва или лично престъпление”, при наличие на професията си??????

Като разбрахте ,че не се е записала в този маратон мили разследващи,не ви ли дойде на акъла ,че е минала през всичко живо да пие кафе за да каже,че отива да тренира за утрешният маратон!

Че може би жената е имала среща за която не иска да се разбере? Как да отиде да ,,тича” пред тях ,с токчета ,без ластик и по рокля?

То голяма показност ,,с цел грабеж”- (кола,ключ,дрехи) WTF бе хора,поне си го скълпете добре…случайно нападение- по обяд е безлюдно ,може някой да е изскочил от храсталаците.

Те защото в България психопатите изскачат като зайци и нападат журналистки. Иначе за всеки е ясно ,че душенето е личен акт,но при недоразбиране и неподготвено убийства,друг начин не се сещам в парка по обяд ,за да не се чуе жената!

Но вие това по-добре го знаете! Нямам търпение да разбера,кой бивш любовник изскочи от храстите или кой загорял циганин беше!

За 30-годишна жена ,журналист, директор на ТВ , явно се е опитала да направи сензация ,за някой неудобна. Но благодаря Ви,че за пореден път ни взехте за слабоумни.

Както цялото семейство в гората,там какво стана,убиеца се укривал в съседната къща и го самоубиха нали? Или ония затворник-,,ами не знаехме ,че е с шапка ние издирвахме по снимка ‘’,не бе пич той си ходи свободно без да се крие след като пребори чистачката.

Или всъщност ,убийство в затвора май е по-лош имидж. А Докторите са друга тема,бях писала,че рязко ще спрат статиите за починалите родилки,ми така и не разбрахме от какво починаха,кой скача върху коремите,а какво се случи с докторите?

Няма да боледуваме,да раждаме,да спортуваме,да шофираме,да имаме гаджета,да говорим или знаем нещо ,че недай си Боже умра от паник атака“, изригна Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар