Николай Бареков изригна: Имаме джендърско управление! Джендъри ни ръководят, паднали под масата! (виж тук)

Николай Бареков изригна: Имаме джендърско управление! Джендъри ни ръководят, паднали под масата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Николай Бареков изригна бесен срещу случващото се в държавата!

Евродепутатът Николай Бареков нарече днешните управници на България джендъри. Които управляват страната ни, паднали под масата или в най-добрия случай през телевизора. Ето какво заяви Бареков и по повод бруталното убийство на русенската журналистка Виктория Маринова:

Бареков

Евродепутатът Николай Бареков нарече управниците ни чисти джендъри

„Убиха журналист по брутален начин, суданец бивш военен нападна жената и детето на лидера на патриотите в парламента, мигранти стреляха срещу българи в центъра на София. Къде е Каракачанов?

Нали като вицепремиер отговаря за вътрешния ред и сигурност, нали отговаряше за мигрантите? Къде е премиерът? Да не би да мълчат защото не са им се обадили халваджияните от Помиярите на ефира?

А в петък вечер, когато бе нападната Деница Сидерова с детето и на метри имаше десетки колеги на Волен в депутатските блокове и никой не дойде да види какво става….

Наистина имаме джендърско управление. Само, че нашите “джендъри” и “султани” управляват или през телевизора или паднали под масата“, написа разгневен Бареков. След което, няколко часа по-късно, продължи още по-настървено:

„Не ми се мисли, ако журналистката Виктория Маринова от Русе е била така брутално убита от циганин или циганска банда какво ще се случва? Момичето, майка на детенце, е отишло да спортува край река Дунав и бива брутално изнасилено, душено и убито.

Ужас! Това не е държава. Става в Русе. В родния град на вицепремиера Каракачанов, който отговаря за вътрешния ред и обещаваше полицай във всяко село и да се справи с ромската и битовата престъпност.

Същият си остана само с голите приказки и големите софри и мухабети. Този път сопата трябва да играе и за министрите!“, скочи бесен Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар