Разделени ли? Стоян Алексиев пак мачка чаршафите с Ивана (Виж още)

Разделени ли? Стоян Алексиев пак мачка чаршафите с Ивана (Виж още)
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева не са разделени

Стоян Алексиев и 23-годишната Ивана пак са заедно. Ветеранът от Народният театър и младата му любовница изобщо не са се разделяли. Припомняме, че Ивана Бобойчева бе разпределена в Шуменския театър.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев и Ивана отново са заедно

В театъра с името на Васил Друмев тя получи щатното си разпределение. Но вместо това да ги раздели влюбеният Стоян Алексиев я последва. Там той се подвизава също, но работи на хонорар.

Защото 67-годишният театрал вече е пенсионер и може да работи но само на хонорар.Но двамата не са заедно само в храма на Мелпомена, но и живеят под един покрив в провинцията. Двамата свиха любовно гнезденце в Шумен и са много щастливи заедно, пише „Уикенд”.

„Ивана Бобойчева е като магнит за Стоян. Където е тя, той я следва. Не може да живее без нея, загубил си е ума“ – споделят колеги на влюбения ветеран.

В актьорската гилдия се шири слухът, че възрастният актьор е луднал по младата си колежка. Но за забежката си той коректно е уведомил семейството си, въпреки че съпругата му няма никакво намерение да се развежда с него.

Екранният проф. Генадиев от хитовата лекарска поредица „Откраднат живот” се превърнаха в мегасензация миналата година. Припомняме, е тогава двамата бяха щракнати оп папараци в доса пикантна ситуация.

Актьорът на преклонна възрастх упорито бъркаше в гащите на младата актриса и двамата не спираха да се целуват. Тогава той се опита доста неумело да се оправдае, като дори отрече да има нещо повече от професионални отношения с младата Ивана. Но много скоро след това истината лъсна.

Дори плъзна слухът, че двамата са се разделили заради общественото мнение. Но те не само не са се резделили, но и прекарват всяка свободна минута заедно.
Стоян Алексиев и  Ивана живеят не само в Шумен, но и често отскачат до столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар