Волен Сидеров посече МВР: Работят лошо! Убийството на Виктория може и да не се разкрие (Виж още)

Волен Сидеров посече МВР: Работят лошо! Убийството на Виктория може и да не се разкрие (Виж още)
Гласувайте за статията

Волен Сидеров скочи бесен на МВР

Волен Сидеров се закани лично да се заеме с реформата в полицията. Лидерът на Атака скочи срещу нередностите в системата, които никак не са малко.

Волен Сидеров смята, че МВР работи зле

Депутатът е убеден, че МВР работи изключително зле и има вероятност жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова от Русе да не се разкрие. Както и много преди това.

Ето какви гневни думи изрече Волен Сидеров преди часове:

„Всички знаем, че МВР работи лошо. Порочността в МВР трябва да бъде прекратена. Голяма част от тежките убийства, които стават в последно време не се разкриват.

Това грози дори и последното жестоко убийство в Русе.

Порочността в МВР трябва да бъде прекратена. Въпросът не е кой точно ще оглави МВР, а какво представлява самата система и как тя ще бъде реформирана.

Там трябват резки съкращения и контрол – аз лично ще се заема с реформите в системата, защото това, което се случи с Деница, може да се случи на всеки.

Атака има човек и за главен секретар и за министър на МВР. Атака трябва да поеме това звено, защото имаме както идеи и концепция, така и моралното право да ръководим това министерство, което се занимава с всекидневната сигурност на българите.

Досега обаче никой от партньорите не се е обадил да каже какво мисли за идеята. ГЕРБ, ВМРО и НФСБ трябва да се произнесат относно идеята цялото министерство да бъде прегледано тотално“, заяви категорично Волен Сидеров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар