В Къщата: Ваня Костова вдигна ръце от Кулагин! (Кое силно я притесни)

В Къщата: Ваня Костова вдигна ръце от Кулагин! (Кое силно я притесни)
Гласувайте за статията

Ваня Костова вдигна ръце от Кулагин

Ваня Костова се надяваше да намери общ език със скандалният Валентин Кулагин. Естрадната легенда таеше надежда, че ще успее да извади на бял свят доброто в гримьора.

Ваня Костова вдигна ръце от Кулагин

И то там, където почти всички съквартиранти виждат демоничното, злото и нещастното у гримьора.

Певицата не спираше да търси добрия тон и да достигне до сърцето на Кулагин.Поп дивата се обезвери и потърси Изповедалнята, за да изплаче тъгата си.

Певицата благодари на Големия брат, че е откликнал на молбата й да й даде възможност да говори с полуруснака.

Ваня сподели още, че е много натъжена, че снощи Ева напусна Къщата. Но бившият вокал на група „Тоника” заяви, че ще се опита да преодолее това.Но причината за тъгата й обаче е по-дълбока:

„Но съм по-тъжна затова, че разговорите ми с Вальо просто са загуба на време. Ние не се познаваме достатъчно.

Естествено, че ме възприема като чужд човек и не е длъжен да ми вярва, да ми има доверие… Но, може би моят подход е неправилен спрямо него, въпреки че му мисля доброто“, обясни тя.

Ваня Костова се окуражила, като в един момент Кулагин решил да покаже и „добрата си страна”. Но бързо изгубила вяра, че той ще се коригира и ще се поучи от грешките си.

„Аз съм убедена, че той не е само лош. Той е по-добър отколкото лош. Но съм безсилна… безсилна съм да го накарам да бъде по-търпелив, по-въздържан… И съжалявам…“, кахъри се поп певицата.

Ангелогласната изпълнителка загуби битката да вразуми Валентин Кулагин. Но въпреки това намира вината в себе си, а не в него.

„Вдигам ръце от себе си, Биг Брадър, не от него“, заяви Ваня, след като Големият брат каза, че тя е поредният човек вдигнал ръце от гримьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “В Къщата: Ваня Костова вдигна ръце от Кулагин! (Кое силно я притесни)”

  1. zlatena

    окт. 09. 2018

    В Пилметричната агенция ГАРБ рейтинга на вип брадър 2018 е паднал на 13% което доказва ще това предаване се гледа от 10 годишни хлапета роми кифли и хора които обожават психическата вербална агресия която психично болния руснак Валентин Кулагин прилага на останалите

  2. zlatena

    окт. 09. 2018

    В Пилметричната агенция на Нова тв рейтинга на вип брадър 2018 е паднал на 13% което доказва ще това предаване се гледа от 10 годишни хлапета роми кифли и хора които обожават психическата вербална агресия която психично болния руснак Валентин Кулагин прилага на останалите

Добавете коментар