Лияна Панделиева: Срамно е да се прави реклама на гърба на убитата Вики! (Виж как изригна)

Лияна Панделиева: Срамно е да се прави реклама на гърба на убитата Вики! (Виж как изригна)
Гласувайте за статията

Лияна Панделиева изригна срещу рекламата, който прави сайт на гърба на убитата Вики!

Лияна Панделиева изригна в мрежата след жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова от Русе! Тя е бясна, че сайт се опитва да си прави сайт на гърба на погубеното момиче и почерненото му семейство:

За Лияна Панделиева е срамно да се прави пиар от убийството на Вики

„Смазваща лична трагедия бе безочливо употребена за лична реклама на конкретен сайт. Това е низко и срамно. Страхът за самото ни съществуване е основателен и реален.

След убийството през 2015 г. на студентката от ВТУ Вероника от наскоро пуснат от затвора рецидивист, дори не можем да преброим колко хора са убити в сходни ситуации.

Обикновено това са възрастни жени и с тяхната жестока кончина вече посвикнахме.

И нека е ясно: поръчковите убийства са бързи и чисти – разстрел или взривяване.

Остава неумолимата реалност: Никой не е в безопасност, дори когато е порядъчен, добър и достоен човек“, категорична е Лияна Панделиева. И допълва:

„Сърцето ме боли – заради милата жена, която вече я няма, заради детенцето й, заради всички нас, които трябва да понесем и помията, чрез която някой си прави реклама. Ужасно е!“, коментира тя. Под поста й се заформи дискусия и се чуха доста неудобни за някои мнения:

„Биволъ са помияри.А след като горкото момиче е изнасилено-още ли не са изолирали ДНК??? (В Италия болен от тумор уби тичаща за здраве адвокатка,ей така-от злоба,той ще мре,пък тя ще тича…“, пише потребител под поста й. На което Лияна Панделиева отвърна:

„Не мисля, че е работа на обикновените зрители да знаят всяка стъпка от следствието. Всъщност е изключително вредно постоянно да текат някакви полуверни информации по този въпрос. Просто нищо не става хей така, на мига“, убедена е журналистката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар