Моника Валериева към медиите: Нямате топки! Жал ми е за вас (още подробности)

Моника Валериева към медиите: Нямате топки! Жал ми е за вас (още подробности)
Гласувайте за статията

Моника Валериева избухна в мрежата по повод трагедията с Виктория Маринова!

Моделката Моника Валериева скочи възмутена срещу родните медии. Които определи като натискани хора, без топки и съвест. Думите й са по повод трагедията с журналистката Виктория Маринова. Ето какво заяви Моника:

Моника Валериева

Моника Валериева скочи срещу медиите

„Почнахте вместо да защитите работата на колежката си, да манипулирате бедният българин, че бившият и имал частен самолет. Богати хора викате не са за съжаление.

Вие сте срам, всичко което чета, всеки който позволява това да излезе, всеки коментатор в предаванията и нелепите ви съчинения. Защото сте натискани и нямате топки. Жал ми е за вас и съм сигурна че се срамувате от себе си“, изригна Моника Валериева. След което продължи с разсъжденията си:

„Казах ви, натиснаха ги защото хората се застъпиха в социалната мрежа, до утре ще има обявен извършител. Това го пиша от 2 дни! Не защото съм умна, а защото сценария не се променя само героите!

Сега се замислете ако се надигнем истински не във фейсбук. Но мечтите са безплатни. Имах надеждата ,че това убийство ще отвори очите на хората,ще се надигнат защото им е втръснало да ги правят на тъпаци.

Че ще се застъпят към едно 30 годишно момиче, имала ,,топки” в една малка медия,а големите само мълчат. Но уви ще се забрави след утрешното обявяване кой е измисленият извършител.

Българина не иска и не му се занимава с драма, която не е негова. Безмислени са статусите ни ,позицията ни и факта ,че никой не им вярва.

Чакаме следващите бизнесмени неплатили рекет,самоубили се собственици на компании,арести,изчезнали хора и журналисти и арестувани роми. И няколко оставки. И ако има нещо сензационно , спокойно ще мине след 3 дни не се задействайте.

Много ми е жал за семейството на това момиче. Знам че ще се борят до край, но ако не докажете нещо в чужбина и някой не ви обърне внимание, нейната кауза ще е безсмислена!“, написа Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар