Краси Радков заби нож в гърба на откривателя си Маги Халваджиян!

Краси Радков заби нож в гърба на откривателя си Маги Халваджиян!
Гласувайте за статията

Краси Радков изгуби уважението на Маги Халваджиян!

Малко хора знаят, че Краси Радков е получил своя звезден път в телевизията не от Слави Трифонов, а от Маги Халваджиян. Актьорът е бил част от две предавания на арменския продуцент – „Фатално привличане“ и „Сладко отмъщение“.

Краси Радков и Маги Халваджиян

Краси Радков предаде Маги Халваджиян

Днес обаче Радков сякаш напълно е забравил какво е направил Магърдич за него. Той изобщо не счита, че му дължи нещо, въпреки че ако не беше арменецът, сега можеше никой да не е чувал за него.

В понеделник вечер Краси участва в една гавра с Маги в „Шоуто на Слави“. Продуцентът беше осмян от Иво Сиромахов, но Радков се включваше умело в шегите, без никакъв свян, че дължи много на същия този човек.

Гаврата беше заради скандала с „Господари на ефира“. Бруталната излагация на репортера Димитър Върбанов не остана неотбелязана и от екипа на Слави.

Маги е съсобственик на фирмата, която продуцира предаването. Иначе другият съсобственик и продуцент е брат му Джуди Халваджиян.

В шоуто обаче решиха да се изгаврят с Магърдич Халваджиян, с когото Слави Трифонов е имал повече проблеми през годините. Арменецът стана жертва на брутални подигравки, като го изкараха и много стиснат.

Краси Радков винаги е бил в добри отношения с Маги. Преди 6 години вторият отстъпи мястото си на жури на първия в „България търси талант“.

След тази гавра обаче едва ли нещата между тях ще останат същите.

Вижте гаврата ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар