Антония Петрова взе неочаквано решение: Виж при кого ще ражда миската? (Подробности)

Антония Петрова взе неочаквано решение: Виж при кого ще ражда миската? (Подробности)
Гласувайте за статията

Антония Петрова взе неочаквано решение

Антония Петрова взе решение, с което изненада и мъжа си. Мис България 2009 е навита да се довери напълно на свекърва си при раждането на първородния си наследник.

Дамата е лекарка в болница „Шейново”, където ще проплаче за първи път бебето на Антония Петрова и на съпруга й Ивайло Батинков.

Антония Петрова ражда в ръцете на свекърва си

Половинката на бизнесмена е в края на шестия месец и трепери над нероденото си дете. Тя внимава и се вслушва в съветите на свекърва си и на докторите.

Отношенията между дипломираната юристка и майката на мъжа й са прекрасни. Още от самото начало тя я приела в семейството, като за доказателство в топлите си чувства й подарила наследствен пръстен. Бижуто миската тачела като най-скъп дар.

За Антония и Ивайло това ще е първото бебе. Бъдещият татко отдавна мечтаел да стане родител. Той всеотдайно се грижел за детето на жената, с която живеел преди да се ожени за миската.

„От там тръгна и слухът, че имам дете. Но всъщност нямам”, сподели преди месец Батинков.

От суеверие и страх от зли очи доскоро Антония Петрова криеше, че ще става майка. Тя винаги скриваше недрялото си коремче, като се снимаше в социалните мрежи.

Но пред Венета Райкова в „Папараци” разкри, че двамата с мъжа си ще стават родители.

Бъдещият наследник на Ивайло и Тоца ще се появи през февруари, а двамата нямат търпение да го прегърнат.

Бъдещите съпрузи се запознат в заведение, което посетили с приятели. Компаниите им предварително резервирали местата, но тези на Ивайло и Тони се оказали дублирани.

„Местата ни бяха дублирани. Заради това цяла вечер стояхме един до друг и се заговорихме. Живеем заедно от втория ден. Щяхме да го направим още в първия, но на него му се наложи да замине на планирана командировка, която не можа да отложи.

Интересното е, че още тогава и двамата заговорихме за сватба. Наистина любовта ни беше от пръв поглед и веднага усетихме пеперудите в стомаха“, откровена е Антония.

И три месеца по-късно те се женят. Искали скромна, морска гръцка сватба, но гостите им се оказали 50-на на брой. Малко след като двамата казаха заветното „да” се оказа, че очакват и първото си бебе.

Антония Петрова има един брак зад гърба си с руския милионер Александър Бередин. И се разделиха с шумен развод.

„39 години съм търсил жена като Антония и когато я намерих, реших да не губя време“, не спира да повтаря щастливия Ивайло Батинков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар