ВИП-овете превърнаха Къщата в коптор! (Виж мега издънките им)

ВИП-овете превърнаха Къщата в коптор! (Виж мега издънките им)
5 (100%) 1 vote

ВИП-овете превърнаха Къщата на Големия брат в коптор

Този сезон на ВИП Брадър е събрал най-мърлявите съквартиранти под покрива си. Това видяха зрителите от последния лайф на шоуто за скандали.

ВИП Брадър

ВИП Брадър е изумен от мръсотията, в които живеят звездите

Звездите от луксозният дом на Нови хан погазват правилата на общо основание.В снощното включване Големия брат ги порица за мръсотията, в която тънат звездите.

„Скъпи съквартиранти, животът в къщата се случва по ясно определен регламент, описан в детайли в книгата с правилата за живот в къщата. В параграф номер 17, озаглавен „Основни правила по поддръжка на къщата“, е записано следното:

Отговорност на съквартирантите е да се грижат за поддръжката на къщата. Биг Брадър изисква от съквартирантите да почистват къщата. Домакинските дейности са задължителни и необходими за здравето и безопасността на съквартирантите“, припомни с назидателен тон ВИП Брадър.

Но изглежда това не бе достатъчно да накара съквартирантите да се стреснат. Те са по-заети да опонират и да измислят детски номерца срещу Валентин Кулагин, вместо да почистват местото, където живеят. Затова ВИП Брадър продължи с назидателният си тон:

„Съквартиранти, дори с невъоръжено око е видно, че състоянието на спалните помещения в къщата е в критично състояние. Откровено казано, Биг Брадър е изумен как може да съществувате в подобна кочина.

Стаята ви за отдих е в покъртителен вид. И това продължава от седмици. Повече от видно е, че се чувствате комфортно сред десетки празни бутилки, хавлиени кърпи по земята, зеещи куфари, мръсни завивки, бельо и чорапи.

Навсякъде има разхвърляни дрехи и обувки. Накратко казано, в спалнята ви има пълен бербат. Тя изглежда като след бомбардировка“, порица ги Големият брат.

Той им даде задача до половин час да изчистят мръсотията, в която тънат. Така всички се юрнаха да оправят бъркотията, която цари от дни. В противен случай ги очаква ново орязване на бюджета от ВИП Брадър.

Заради заплахата, че няма какво да сложат в чиниите, те помогнаха и на гримьора да се оправи нещата. Скандалният Кулагин почти се бе принесъл в стаята на Ваня и Ева и връщането му в неговата му коства доста усилия. А съквартирантите му помогнаха, макар и с огромна неохота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар