Какво правиш, Благо? Уж имаш пари, а живееш в дома на Златка!

Какво правиш, Благо? Уж имаш пари, а живееш в дома на Златка!
5 (100%) 1 vote

Благой Георгиев се озова на семейни начала с Русата Златка!

Златка Райкова изхвърли багажа на вече бившето си гадже – ММА боеца Георги Валентинов, за да приюти серийния любовчия Благой Георгиев – Джизъса.

Златка Райкова и Благой Георгиев

Благой Георгиев вече живее у Златка Райкова

Още след раздялата със спортиста в началото на лятото Русата Златка му изхвърлила куфарите от дома си в кв. „Манастирски ливади”. Мястото на силовия спортист в леглото и сърцето на палавата пазарджиклийка вече е заето от палавия футболист, издадоха съседи на двойката.

Проверката ни показа, че бившият на Златка вече е със сменена адресна регистрация. Доскоро Жоро Валентинов се водеше на адреса на силиконовата мъжемелачка на ул. „Лъвски рид” в София. Сега обаче се подвизава при негов приятел, който го приютил, докато старозагорецът намери подслон след разваления годеж, писа „Уикенд“.

Уж набожният футболист и плеймейтката в момента се изживяват като най-актуалната светска двойка, а полузащитникът не спира да показва какви манджи му готви блондинката. Суетният тип качва снимка след снимка в социалната мрежа как новата му любима го глези и се старае да го охранва с вкусотии. Райкова очевидно е решила да демонстрира и кулинарни умения пред Благо, който направо демонстрира, че си облизва пръстите и се скъсва да хвали любовницата си.

Въпреки че телевизионни камери уловиха влюбената двойка в къщата на татуирания ритнитопковец в Горна баня, оказа се, че гаджетата не живеят там, а в апартамента на Златка.

До сладникавата история с неочакван край се стигна, след като плеймейтката получи предложение за брак от Георги Валентинов през март. Двамата бяха заедно близо 5 години. Те се сгодиха пред „телевизора” по време на предаването „Като две капки вода”.

Малко след това бръмчалката изневери на спортягата с Велислав Делибалтов, брата на чалгаря Борис Дали. Това стана повод за разваляне на годежа, а сръчната Златка набързо се метна в обятията на бившия футболист.

Гаджосването между Златка и Благой стана към финала на „Като две капки вода”, където ги сватоса фолкаджийката Алисия. Джизъса е близък приятел на певачката и баща на децата на най-добрата ѝ приятелка Христина Витанова.

Куриозното е, че гелосаният бивш футболист бе близък приятел и на бившия на Златка – Георги Валентинов. Двамата често излизаха заедно по кръчмите, но в крайна сметка Джизъса заби нож на ММА-бияча и му открадна гаджето.

„Ние се избираме един друг неслучайно! Ние срещаме само тези, които вече живеят в нашето подсъзнание!”, е само едно от заучените послания на русокосото изкушение по адрес на поредния нов възлюбен.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар