Валентин Кулагин ще спечели „ВИП Брадър“

Валентин Кулагин ще спечели „ВИП Брадър“
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин е много харесван от зрителите и вече е фаворит за титлата във „ВИП Брадър“!

Гримьорът на звездите Валентин Кулагин събра доста негативи след кулинарното шоу „Черешката на тортата”, но с участието си във „ВИП Брадър” успя да обърне хорското мнение и да се превърне в любимец на зрителите.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин ще спечели Брадъра

Майсторът на четките така хладнокръвно провокира съквартирантите си, че маските на повечето от тях бързо паднаха, а междувременно той умело си проправя пътя към финала. В понеделник вечерта, когато Ева от „Тоника“ напусна Къщата на шоуто, Кулагин събра рекордните 84 % подкрепа от зрителите.

Кулагин редовно е номиниран от останалите участници и е сочен от тях като най-желан за изгонване, но зрителите са на друго мнение и не го оставят да си тръгне от Къщата. Феновете на предаването са категорични, че той е изнесъл шоуто на гърба си и най-много от всички заслужава да спечели.

„Ако продуцентите искат да спасят сезона, трябва да направят всичко възможно, за да го задържат. Валентин е изключителен дразнител – първите няколко дни бях втрещена от него. Сега е единственият, на когото симпатизирам – с всичките му недостатъци, със смешната му походка, със серумите му за лице, с безцеремонните му коментари!”, коментират зрителите из интернет форумите.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Валентин Кулагин ще спечели „ВИП Брадър“”

 1. zlatena

  окт. 11. 2018

  То е ясно ще психично болния руснак Валентин Кулагин печели вип брадър 2018 поради простата причина ще за него гласуват 10 годишни хлапета роми кифли и хора които обожават психическата вербална агресия която руснака прилага и такива хора са мнозинство в България

 2. МКАСВ

  окт. 12. 2018

  Браво на Колагин! Заслужава да спечели!

 3. Искренна

  окт. 12. 2018

  Дааа… Както и за всичко друго ние подкрепяме простотията, нахалството, наглостта, безочието … Кой гласува за този? Браво на българите, които са гласували!!! Ха-ха-ха
  За пореден път това предаване ми пада в очите.

 4. попа

  окт. 12. 2018

  Наѝ слабия сезон благодарение на него

Добавете коментар