Миглена Ангелова: Във „ВИП Брадър“ пак има куц колектив!

Миглена Ангелова: Във „ВИП Брадър“ пак има куц колектив!
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова отново застана срещу колектива в Къщата!

Две години изминаха от участието на Миглена Ангелова във „ВИП Брадър“, но според нея историята в Къщата сега се повтаря. Отново има един срещу всички, както беше тя срещу другите.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова взе отношение към случващото се във „ВИП Брадър“

В нейната ситуация изпадна Валентин Кулагин, който също трупа дивиденти от това и се е устремил към титлата. Меги не разкрива директно какво мисли за него, но явно не й се нрави това, че той е сам сред всички.

„Мдаааам, много поздрави на един настоящ куц колектив от един друг куц колектив.

Всички симптоми на куцото са налице и в тазгодишния Биг Брадър. Най-любимият ми симптом е драстичното разминаване между думи и действия. По-малко любим ми е принципът на спойката на „нашите“: да гътнем това, което се опъва. Без значение дали сме справедливи, колко сме жестоки, себични и т.н.

Много приятели ми писаха за „оня“ сезон, който според мен не се различава много от „този“ сезон, ето – напомням го – за всички, които го пожелаха :)“ – написа журналистката в мрежата.

Все пак обаче трябва да отбележим, че Кулагин е дори в още по-голяма немилост от Миглена Ангелова. Тя поне имаше на своя страна Емануела и Борислав Комсийски, а той няма нито един приятел вътре.

„Скъпи мои приятели! Никъде в поста си дори не споменавам сходства и различия с Валентин. Никъде. А и всеки „отделен“ си е „отделен“ по свой си начин. Нннно твърдя, че „моят“ колектив е същия като „неговия“ колектив – с всички характеропатии.“ – допълни шампионката на „ВИП Брадър 2016“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар