Ива Екимова: Само любовта може да скъси дългия път към свободата!

Ива Екимова: Само любовта може да скъси дългия път към свободата!
Гласувайте за статията

Ива Екимова отново изпадна в лирическо отклонение!

Пиарката Ива Екимова от доста време насам няма мъж до себе си и това й липсва. Тя се раздели с Петрозар Филипов почти веднага след участието си във „ВИП Брадър“ и оттогава няма късмет в любовта.

Може би затова не спира да изпада в интересни състояния на душата. Във Фейсбук блондинката показва, че иска да срещне отново любовта.

„Напоследък, наоколо, става все по-тъмно. Независимо, кое е любимото ни часово време, нощта настъпва още с първите мигове на зората. Обръщаме гръб на светлината. Страхуваме се да излезем под топлите слънчеви лъчи, крием се в сенките, защото оттам няма да видят недостатъците, дефицитите и болките ни. Не говорим, не чуваме, не обичаме, не чувстваме. Делегираме отговорността за щастието си на други, не винаги човешки същества. Опосредствахме дигитално общуването си, от страх да не открием в очите на другия обвинение, разочарование, отхвърляне. Живеем и демонстрираме изкривената представа за себе си. Да, тази, която си мислим, че харесваме. Или, че се харесва на другите. Живеем собствените си аватари. Бавно се превръщаме в аватари на себе си. „Дълъг път имаш да вървиш, Михаиле, дорде започнеш да различаваш оковите на ума, от крилете на душата. Но и двете присядат в мъжките колене в женски поли.“ („Живот в скалите“, Мария Лалева) Вероятно, когато извървим този дълъг път, някъде в самия му край, ще бъдем свободни. Само любовта, може да скъси разстоянието!“ – написа Ива Екимова, без редакторска намеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар