Кулагин бръкна дълбоко в раната на Лора Караджова

Кулагин бръкна дълбоко в раната на Лора Караджова
Гласувайте за статията

Кулагин скочи и на Лора!

Войната в къщата на „ВИП Брадър“ не спира. Валентин Кулагин продължава да изкарва извън нерви почти всички вътре, като с всеки изминал ден си печели по още някой противник.

Кулагин и Лора

Кулагин скочи и на Лора

Така се получи и с Лора Караджова. Кротката певица вече също е на прицела на гримьора, който не се подвоуми да я атакува за най-малкото нещо.

Нежният полуруснак я „застреля“ с думите, че е срамно да бъдеш известна само заради баща си. „Жалко е да знаеш, че никога няма да надминеш баща си.“, изригна Кулагин срещу Лора.

Факт е, че Данчо Караджов е легенда и дъщеря му много трудно може да се надява, че някога ще го достигне, камо ли да го мине. Именно това е и голямата болка на Лора.

Всеизвестно е, че децата на звезди имат комплекс за малоценност. По всяка вероятност това няма как да е подминало и Лора Караджова, която нашумя като щерката на вокалиста на „Сигнал“.

Самият Данчо обаче е изтъквал неведнъж, че не е помогнал и грам за кариерата на дъщеря си. Тя сама е пробила в R&B средите и затова заслужава уважение.

Дали е така или не, всеки сам за себе си може да прецени. Думите на Кулагин обаче няма как да не са я наранили. На всичкото отгоре след това той й каза, че има травеститски черти в лицето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Кулагин бръкна дълбоко в раната на Лора Караджова”

 1. Надя Делчева

  окт. 13. 2018

  Искам да кажа,че не гледам Вип Брадър по ред причини.Интерес за мен е това ,което се пише за Валентин. Кулагин.Не мога да коментирам интелектуалният му потенциал защото не го познавам.Не знам и много за краткия му живот до сега. Обаче един въпрос и едно предчувствие ме занимават,а именно:Кой ли е наранил душата му в детсвото?
  Защо ли си мисля,че момчето води вътрешна борба за сексуалното си самоопределяне?
  Чувсвото за изоставеност в миналото и търсенето на приятели,които нараняват отново довеждат до тази садистична агресия да нараняваш и ти другите.
  Момчето носи доброто в себе си.Липсва му ОБич и грижовност.

 2. Златена

  окт. 13. 2018

  Младите българи като психично болния психопат Валентин Кулагин не са научени от своите родителите на възпитание и уважение към по възрастните хора те са научени само на невъзпитание и самовлюбеност на друго не са ги научили техните родители

 3. Най- сетне

  окт. 13. 2018

  Лорчето взе да ме кефи , като накрая излезе от тихия образ и започна да сиктердосва наглата кулагенена карикатура.

 4. Златена

  окт. 14. 2018

  Истина руската баба и руската майка на психично болния психопат Валентина Курвагина са го научили само на невъзпитание и самовлюбеност на друго не са го научили

Добавете коментар