Деси Бакърджиева за киното, живота и за себе си

Деси Бакърджиева за киното, живота и за себе си
Гласувайте за статията

Деси Бакърджиева за киното, живота и за себе си, кино звездата споделя щрихи от личния си свят в свое лично, есенно интервю през септември, още преди старта на новия сезон на хитовия „Откраднат живот“. Тази нова поредица епизоди се връща към минали и не разказани истории на героите, представя ги в по-светлина, по-тъмни и отмъстителни от преди – „анатомия на гнева“.

Деси Бакърджиева

Познаваме Деси от години, макар тя да е на сцена от доста време, актрисата се наложи и развива бавно и постепенно на екран. Тя няма летящ старт, но работи постоянно и се развива. Дисциплина и работа са нейните съставки за успех, споделя и пред сп. Грация, че именно дисциплината е общото между киното и медицината. Изисква се много отдаденост и работа и на двете места.

Тя сега е във вихъра на своята кариера, но е имала и не много лесни периоди, въпреки това често може да бъде срещната усмихната, лъчезарна и някак извисена над битовизмите и общото злободневие.

Вярва, в хубавите хора и смята, че любовта не е момент, а дълъг процес на постоянно влюбване в човека до те, който да те кара да му вярваш и разчиташ на грижете му – отношение и внимание. Не харесва краткотрайните авантюри. А за лекарския сериал, коментира, че много я е обогатил и макар и натоварени снимките за филма са много вълнуващо време за нея като актриса и човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар