Кулагин изигра Божана и я изложи брутално!

Кулагин изигра Божана и я изложи брутално!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин успя да срази Божана Кацарова във „ВИП Брадър“!

Грозна ситуация се разигра в къщата на „ВИП Брадър“. Скандалният гримьор Валентин Кулагин продължава със своите провокации. Този път на мушката му попадна победителят от „Мастършеф“ Божана.

Кулагин и Божана

Ето как Валентин Кулагин и Божана Кацарова се надпиваха цяла нощ

„Пееш супер фалшиво, унищожаваш хубавата песен, Бо. Наистина си пила повече и стига си пила вече“, нападна я той, докато почерпената готвачка се опитваше да припява песен на „Щурците“.

„Ще те смачкаш на финала“, закани му се Божана.

„Сложи си гърди в сутиена. Може ли да се излагаш и да си показваш гърдите в национален ефир? Може ли така да се държи? Недо*баната, имаш е*ати грозните зъби“, цинично ѝ се присмя той, а готвачката от своя страна развя гърдите си и не остави нищо скрито от зрителите.

„Мило, дай да те пратя при моите доктори, аз ще поема разноските. В понеделник летиш като Пап Ханс, готвачката!“, продължи с бруталните гаври по адрес на Божана Кулагин.

Ексцентричният гримьор опита всячески да изложи готвачката, след като двамата започнаха да се надпиват. Съквартирантите се опитаха да я укротят, но не успяха и след солидно количество алкохол тя започна да залита, а впоследствие и повърна в тоалетната.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кулагин изигра Божана и я изложи брутално!”

  1. Златена

    окт. 13. 2018

    Истината младите Българи като психично болния психопат Валентин Кулагин не са научени от своите родителите на възпитание и уважение към по възрастните хора

Добавете коментар