Биг Брадър гони Ваня Костова: Певицата ошамари Кулагин?

Биг Брадър гони Ваня Костова: Певицата ошамари Кулагин?
4.5 (90%) 2 votes

Ваня Костова ще напусне „ВИП Брадър“ в понеделник!

Извънредна ситуация настана в Къщата. Един от участниците ще бъде изгонен само след два дни и този участник по всяка вероятност е Ваня Костова.

Ваня Костова и Кулагин

Ваня Костова не издържа пред Кулагин

Певицата не е издържала на провокациите на Валентин Кулагин и го е зашлевила с шамар. Това, както знаем, е недопустимо в шоуто и затова легендата на „Тоника“ ще трябва да си стегне багажа за излизане.

В момента от продукцията все още мълчат по въпроса, като само загатнаха, че се е случило нещо непредвидено. Ванчето ще бъде оставена до понеделник вечер, за да напусне на живо Къщата.

Всички номинирани от последните номинации са спасени и линиите за гласуване вече са затворени. Това значи, че Валентин Кулагин, Божана Кацарова и Ричард Величков ще останат в риалити формата поне още една седмица.

Ваня Костова сподели само преди ден, че се страхува, че няма да може да издържи и ще посегне на Кулагин. Нервите й са прекалено тънки и трудно понасят несправедливостите.

Гримьорът и певицата бяха близки до момента, в който той поиска да спи в стаята й. След като се намърда там без позволение, двамата започнаха открита битка един срещу друг.

Ваня не е първата, която си пати от физически сблъсък с Валентин. Актьорът Веселин Плачков също му посегна и изгоря от надпреварата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Биг Брадър гони Ваня Костова: Певицата ошамари Кулагин?”

  1. Златена

    окт. 13. 2018

    То е ясно ще психично болният руснак психопат Валентин Кулагин печели Вип Брадър 2018 поради простата причина ще за него гласуват 10 годишни хлапета роми кифли гейове психопати а такива хора като психопата руснак са много в България и благодарение на тях печели Вип Брадър 2018

  2. Златена

    окт. 13. 2018

    То е ясно ще психично болният психопат руснак няма да бъде наказан за излизането извън къщата на вип брадър породи простата причина ще продуцентите не спазват никакви правила ако спазваха психопата руснак щеше да е изгонен

Добавете коментар