Нова телевизия отнема победата на Кулагин? Папи Ханс печели Брадъра

Нова телевизия отнема победата на Кулагин? Папи Ханс печели Брадъра
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин не е желан победител от телевизията! Папи Ханс ще заеме мястото му!

Певецът и поет Константин Трендафилов, който е известен в публичното пространство повече като Папи Ханс, е нагласеният победител във „ВИП Брадър“. Тази мълва усилено се носи в средите още откакто е започнал форматът.

Папи Ханс

Папи Ханс ще спечели Брадъра

Папи е фаворитът на продуцентите и към момента е най-пазеният играч в шоуто. Особени компромати срещу него не са излъчвани, а тепърва положителните сюжети, които ще го доведат до победа, се зареждат в плейлистата на продукцията.

Тази гледна точка подкрепи и Нора Недкова. Плеймейтката, която първа напусна „ВИП Брадър“, обясни след напускането си, че в Къщата Папи Ханс е най-играещият участник.

„Той непрекъснато прави нещо, иска да е център на внимание, чуди се какво да стори, за да го дадат в положителна светлина камерите и да се харесва на съквартирантите“, обясни на всеослушание блондинката.

Към момента вотът на публиката е единодушен, че победител трябва да е Валентин Кулагин. Гримьорът от руски произход, който е дежурният номиниран от съквартирантите, вече няколко пъти показва, че събира най-много положителен вот за оставане в Къщата на „ВИП Брадър“.

На последния елиминационен лайв Ники Кънчев завърши шоуто с думите, че един от номинираните играчи е с най-висок рейтинг – над 80%. Тези думи се отнасяха именно за човека, който свали всички маски в риалитито този сезон. Едва ли готвачката Божана е имала такава завидна фенска подкрепа, коментират зрители на продукцията.

Също така в социалната мрежа масово се застъпват за Валентин Кулагин. Въпреки негативния образ, който съквартирантите му обрисуваха, странейки от него, той е титулуван за големия победител този сезон.

В интерес на истината продуцентите са изкушени да му връчат короната на Женското царство и по този начин да направят хасковлията герой. Проблемите обаче идват от Нова телевизия, които се дърпат от такава победа, имайки предвид скандалната персона на гримьора. Затова най-вероятно на финала ще надвие Папи Ханс.

Източник: HotNews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Нова телевизия отнема победата на Кулагин? Папи Ханс печели Брадъра”

 1. Златена

  окт. 13. 2018

  Младите българи като психично болния психопат Валентин Кулагин не са научени от своите родителите на възпитание и уважение към по възрастните хора

 2. Златена

  окт. 13. 2018

  За психично болния психопат Валентин Кулагин гласуват 10 годишни хлапета роми кифли гейове и хора които обожават психическа вербалната агресия която психопата руснак прилага а такива хора като него са много в България и благодарение на тях ще стане победител във вип брадър 2018

 3. Златена

  окт. 13. 2018

  То е ясно ще след счупване на къщата на вип брадър 2018 от психично болния психопат Валентин Кулагин ще остане защо за него гласуват 10 годишни хлапета роми кифли гейове а те всичките са психично болни психопати като психопата руснак

 4. Sarah

  окт. 14. 2018

  KULAGIN is the one-and-the only winner and you only have to watch the show to know why!

  Lots of love,xx

Добавете коментар