Жалко: Тодор Славков пак се пропи!

Жалко: Тодор Славков пак се пропи!
Гласувайте за статията

Тодор Славков загърби обета си за въздържание и отново се потопи в алкохолното опиянение!

Въпреки че Тодор Славков почти две години не близна и капка, чат-пат нарушавайки режима с халба безалкохолна бира, от месец палавникът отново паднал лошо в капана на фаталната жажда, научи в. „Уикенд”.

Преди седмица наш репортер засече Малък Тошко в малките часове на нощта с шумна компания в известно столично заведение близо до хотел „Рила”. Софиянецът от сой бе порядъчно пиян и забавляваше цяла сюрия развеселени другари. Уискито се лееше на корем, а Славков-младши обръщаше чашка след чашка, докато разправяше неговите небивалици.

Тодор Славков

Тодор Славков пак надигна чашката

От аверите по чашка научихме, че внукът на Тато черпел наред и не разрешавал на никого да си тръгва, преди да е обърнал няколко „малки”. „Пием още по едно, стой тука”, връщаше любезният баровец всеки, който опитваше да си тръгне преди края на лудото надпиване.

„Явно пак ще се разкрасява, както преди – всяка вечер яко наливане. Тъкмо беше започнал да живее разумно и здравословно и пак се гмурна в алкохола. Това ще свърши много зле”, притесняват се близките приятели на сина на Батето.

Още преди три години Малък Тошко сподели в интервю, че не пие, което сам описа като „огромно постижение”. Внукът на бившия Първи се закле, че ще води яка битка срещу чашката, изходът от която обаче е непредвидим. За изненада на приятелите си дори се качи на колело, с което обикаляше София.

В края на 2017-а обаче хедонистът проплака, че като трезвеник животът е адски скучен. „Нямате си идея колко досаден е животът без алкохол. Аз не съм пил денонощно, но алкохолът беше неотлъчна част от ежедневието ми”, не скри разочарованието си Тодор Славков. Като илюстрация разказа няколко грозни сценки, които би трябвало да са много интересни – как често сутрин се събуждал мъртво пиян и дори не знаел къде се намира.

Някъде по това време наследникът на династията Живкови реши да поиска от парламента да му се прехвърли собствеността върху всички резиденции, построени и ползвани от Тодор Живков – цели 30 имота, включително и резиденция Бояна. Дори написа сериозно-иронично писмо до парламентарната шефка Цвета Караянчева. Малък Тошко повтори искането на баща си Иван Славков, който приживе се майтапеше, че ако ще връщат царските имоти на Симеон Сакскобургготски, той пък трябва да си прибере резиденциите.

Преди да се пусне отново по течението на уискито, женкарят изглеждаше неузнаваем – без кръвясалия поглед, прилежно избръснат и подстриган. „Вълкът козината си мени, но нрава – не”, коментираха аверите му.

Според тях само един човек може да повлияе на Тодор и да натисне спирачките му, преди да го е погълнала алкохолната пропаст – дъщеря му Катерина. Момичето стана и причина за забравеното решение да спре пиячката. Тийнейджърката била много смутена от алкохолния делириум на своя отец, след като на няколко пъти Малък Тошко я взимал сутрин неадекватен след гуляи. Затова и малката го заплашила, че няма да се виждат, докато не престане с издънките.

„Дано детето отново го вкара в правия път, явно друга жена не е в състояние”, коментират загрижени за здравето му приятели.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар