Звездната сватба на една принцеса и барман, да стават чудеса или се сбъдват мечти - всеки сам да прецени как да го нарече, но вече е факт. Принцеса Юджийн е семейна.

Принцесата е внучка на Елизабет Втора, но половинката й няма благородническо потекло и не е както се казва със синя кръв, затова пък още от пръв поглед се влюбва в нег0 - Джак Бруксбанк. Бил е барман, а после се развива и има бизнес с вина. Днес е любовта на живота й, едно момче, което не е мечтало за принцеса, но живота го среща с такава. Двойката се венча на грандиозна церемония, на която бяха поканени освен представители на кралското семейство и множество знаменитости - общо над 800 души.

Деми Мур, Роби Уилямс, както и други популярни лица споделиха паметния ден на щастливата двойка и им пожелаха вечна любов. Звездната сватба на една принцеса и барман Звездната сватба на една принцеса и барман - Снимка 2

Единственото неприятно изживяване бе, както се цитира и от "Ева" - силния, както обичайно, вятър на  Острова. Многото дами на сватбата едва удържаха хапките и роклите си да не бъдат отнесени от вихъра, иначе Кралицата и наследниците Уилям и Хари, заедно с техните съпруги бяха на първа линия на щастливия празник. Внучката на Кралицата - Юджийн е позната като много усмихната и лъчезарна, за радост на пресата и фотографите, тя е обичайно прекрасна за снимки, желаем им още дълги години щастие и хармония в брака.