Мари на Гала удари под кръста баща си: Искам съпруг като Стефан!

Мари на Гала удари под кръста баща си: Искам съпруг като Стефан!
Гласувайте за статията

Мари на Гала е много близка с риалити звездата Стефан!

Малко девойки могат да се похвалят с доведен баща, с когото споделят всичко, но Мари Будева е една от тях. Дъщерята на Гала е много близка със Стефан Николов, което радва водещата на „На кафе“.

Мари на Гала и Стефан

Мари на Гала обожава доведения си баща Стефан Николов

Младото момиче познава участника във „ВИП Брадър“ от 13 години. В началото не била много съгласна с това, че той е изместил баща й, но впоследствие свикнала с него и дори го заобичала.

Днес Мари даже се надява, че един ден неиният съпруг ще бъде също толкова добър като доведения й баща. Тя си мечтае да вземе мъж, който прилича не на родния й татко, а на Стефан.

„Когато Гала се събра да живее със Стефан, Мари беше само на 10 години и дълго време даже отказваше да разговаря с новия мъж на майка си.

Впоследствие обаче всичко си дойде на мястото и днес Мари споделя с доведения си баща повече, отколкото с майка си и татко си Косьо Будев. Тя му се възхищава и твърди, че един ден би искала да има също такъв любящ съпруг.“, твърдят от обкръжението на Стефан, предава „Уикенд“.

Това е удар под кръста на Косьо, когото Мари също много обича, но няма как да забрави изневерите му спрямо майка му, които доведоха и до развода им.

От няколко години девойката е във връзка със сина на Джуджи – Константин Маринов, но дали той ще влезе в ролята на неин съпруг, времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар