Анджелина Джоли в ролята на майка на Алиса и Пан

Анджелина Джоли в ролята на майка на Алиса и Пан
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли в ролята на майка на Алиса и Пан, актрисата се изправя пред поредното си предизвикателство. Анджелина избра нова роля. тя ще участва във фентъзи проекта, наречен – Come away.

Сюжетната линия се върти около Алиса и Питар Пан, те са брат и сестра и се представя фантастична версия на живота им преди да отидат в другите реалности – Алиса в страната на чудесата и Пан да стане онзи героичен образ.

Всъщност Анджелина и Дейвид Ойелово са в ролите на родители на двете деца. Визията на актрисата е доста променена. Тя е на 43 – години, но от край време е известна с множеството си превъплъщения и смяна на образите – в екшъни, трилъри, фантастични или крими, Анджи определено е човек на предизвикателствата и не спира да опитва нови образи.

Както се цитира и от изданието „Ева“, освен с нов кино проект, една от най-желаните жени може да се похвали и с напредък в личните отношения и подобряване на диалога по развода й с Брад. двойката е на път да реши своите лични конфликти относно попечителството над общите им деца. А ние също им желаем късмет в съвместните им отношения, понеже са всеобщи любимци на множество хора по света пред кино екрана, коментираме от изданието Клюки.Бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар