Джулиана Гани шокира: Бившият ми заля жилището с фекалии! (виж тук)

0

Джулиана Гани разказа потресаващи неща за екс съпруга си Станимир!

Джулиана Гани сподели в интервю за Би Ти Ви, че съпругът й бил вбесен, след като тя подала молба за развод и постъпил ужасно. Засипал входа на дома й с човешки фекалии. „Същото място той преди засипваше с цветя”, не скри огорчението си силиконката.

Джулиана Гани
Джулиана Гани разкри скандални неща за екс мъжа си

За първи път в телевизионно интервю тя призна, че Станимир Ташев и струвал поне 1000 лева на седмица, защото той живеел изцяло на нейна издръжка. Някой път сумата скачала и още няколко стотачки, но той въобще не се притеснявал от това, пише hotnews.bg.

„Истината е, че съм му купувала дрехи. Отиваме в мол-а, аз си харесвам обувки и той започва: „Ех, само ти си купуваш неща, на мен няма ли да вземеш нещо“ и аз отивам и му купувам, защото ми става мъчно.“, разказа блондинката.

„Случва се това, веднъж, два, три пъти и той го приема за даденост.“, потресена е тя. „Моят мъж беше фитнес инструктор. Когато влязох във Вип Брадър, той реши че сме звезди и спря да работи. Известен бил вече и не могло да се занимава с това“, разказва Джулиана.

„Трябва да се лишиш ти, за да имаме ние. Това беше репликата, която най-много ме отблъсна и тогава реших да се разведа“, изяснява тя.

Към момента мъжът й е заминал за чужбина при роднините си и с него не може да се свърже никой. Джулиана Гани пък е щастлива с нов мъж до себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.