Стефан Николов ступал бившия мъж на Гала!Стефан Николов, мъжът до водещата

на сутрешното шоу по Нова телевизия „На кафе“ Гала, е имал сериозни разправии с бившия съпруг на плевенчанката – Константин Будев. [caption id="attachment_414571" align="alignright" width="300"]Стефан Николов Стефан Николов ступал бившия мъж на Гала[/caption] Преди повече от 12 години настоящия участник в реалити шоуто „Вип Брадър“ съумя да разведе именитата блондинка. Като и двамата разтуриха браковете си.

По-драматична бе ситуацията в семейството на Стефан. Който заряза съпругата си Росица да се оправя сама с 6-месечната му дъщеря Никол.

Бившият мъж на Гала – бизнесменът Косьо Будев, обаче също е приел на нож извънбрачната връзка на звездната си съпруга. „Имахме неприятни разговори и срещи с него. Тогава негативните емоции и чувствата бяха в повече“, загатна Стефан за проблемите си с екссъпруга на тв водещата в риалити шоуто „Вип Брадър“.

Иначе историята на запознанството между Стефан и Гала е известна. Той започнал да й пише есемеси, бъркайки телефонния й номер с този на друга. Гала му отвръщала на есемесите няколко седмици, преди да се съгласи на среща с него и да му разкрие коя е.

Близки до 43-годишния Стефан Николов разкриха, че той буквално се е бил с Косьо Будев за сърцето на Гала. Юмручната разправия между двамата се състояла в ресторанта за бързо хранене „Маконалдс“ до НДК. Където стария и новия на фаталната блондинка от Плевен се засекли случайно. „Стефан вече се бе разделил с жена си и обитаваше под наем апартамент, с който се срещаше с Гала. Нейния мъж също знаеше, че тя има нов човек. Познаваше визуално Стефан и двамата дори си бяха говорили по телефона.

По ирония на съдбата, те се засякоха случайно в „Макдоналдс“ точно в момента, в който Гала настояваше да приключи съвместния си живот с Будев. И да заживее с новия си любим“, разказват приятели на Стефан.

Според думите им, тогава Косьо Будев настигнал любовника на жена си на паркинга пред ресторанта и му потърсил сметка защо се занимава с омъжена дама и майка на невръстно дете.

„Ти какво искаш от мойта жена - секс, да ми гледаш детето или да се ожениш за нея?“, избухнал гневния бизнесмен. Двамата си разменили няколко по-остри реплики. След което мъжът на Гала изритал мотора на Стефан.

Това било достатъчно двамата мъже да се хвана гуша за гуша. За щастие юмручния бой бил прекратен в зародиш, след като други клиенти на заведението се намесили. И разтървали биещите се за сърцето на Гала. Враговете на водещата на „На кафе“ и до днес тръбят, че Гала е зарязала мъжа си Косьо Будев, тъй като той фалирал като бизнесмен и бил неспособен да подсигурява финансовите й претенции. Приятелите на Стефан обаче са категорични, че изгората му е избрала него пред значително по-заможния Косьо. Тъй като той я обсипвал с внимание и подхождал с разбиране към натоварения й работен график. „Стефан никога не е бил бедняк, но не е и милионер. Навремето управляваше 2 магазина за продажба и поправка на мобилни телефони, имаше и 2 магазина за дрехи втора употреба, които обаче оставаха във владение на първата му съпруга Росица. Той умее да разсмива и прави щастлива Гала и това е основната причина тя да се разведе с мъжа си и да започне нов живот с друга половинка, а не парите“, одумват връзката на Стефан Николов с именитата плевенчанка приятелите им. Миналата есен Стефан стана колега на Гала, след като прие предложението на Нова телевизия да води с любимата си „На кафе“. „Направих го за шоуто, а не защото имам нужда от пари и слава.

От 20 години работя по 15 часа на ден и зная как да се грижа за себе си и близките си“, отвърна на хаплива реплика на гримьора Кулагин Стефан, който бе набеден от него, че е станал водещ в Нова телевизия благодарение на връзките и звездния статут на Гала.

През последните години от съвместния си живот с водещата на „На кафе“ Стефан успя да създаде приятелска връзка с дъщерята на Гала – Мари, която първоначално трудно го приемала и дори не го поздравявала. „Когато Гала се събра да живее със Стефан, Мари беше само на 10 години и дълго време даже отказваше да разговаря с новия мъж на майка си. Впоследствие обаче всичко си дойде на мястото и днес Мари споделя с доведения си баща повече, отколкото с майка си и татко си Косьо Будев. Тя му се възхищава. И твърди, че един ден би искала да има също такъв любящ съпруг“, твърдят от обкръжението на Стефан.

Що се отнася до бившия съпруг на Гала, той също има друга половинка до себе си. Косьо Будев живее под един покрив с третата си жена в луксозно имение с гледка към планината Витоша.

Къщата е над 1000 квадрата, разполага с открит плувен басейн с олимпийски размери, кът за барбекю, просторна градина и фитнес зала на открито. В момента бизнесменът работи по най-големия руски туристически инвестиционен проект у нас – Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия”.

Той управлява милиони евро на руснаци. А сред партньорките му в бизнеса е легендарната шефка на Комсомола Станка Шопова, предават от Уикенд.

Източник: hotarena.net