Благо превърна Златка Райкова в готвачка: Плеймейтката нон стоп е над печката!(Виж още)

Благо превърна Златка Райкова в готвачка: Плеймейтката нон стоп е над печката!(Виж още)
Гласувайте за статията

Благо Георгиев завърза Златка Райкова за печката

Благо Георгиев и Златка Райкова заживяха под един покрив. В социалната мрежа серийният любовчия не спира да хвали новата си любовница, какви вкусотии върти над печката. Русата Златка била нон стоп над печката, за да угоди на най-прясната си тръпка, учудени са нейни приятелки.

Златка Райкова

Благо завърза Златка Райкова за печката

Русото изкушение окончателно изхвърли багажа на ММА боецът от дома си, за да направи место на Благо Георгиев. Още в началото на лятото тя метнала куфарите на силовака от дома си в софийския квартал „Манастирски ливади”. Местото на Георги Валентинов вече е заето от нашарения футболист, издават и съседи на най-новата светска двойка.

Бившият на Русата Златка вече е със сменена адресна регистрация, пише в. „Уикенд”. Доскоро старозагорецът се водеше на адреса на екс гаджето си, на ул. Лъвски рид” в столицата. Но сега вече живее при свой приятел. С днешна дата в жилището на напомпаната силиконка се подвизава любовчията Благо Георгиев.

Бившият полузащитник не спира да се хвали в мрежата какви засукани манджи му прави най-актуалната му любовница. Уж набожният футболист качва снимки в Интернет как се кефи и облизва пръстите си от гозбите на палавата пазарджиклийка.

Преди време камерите уловиха гаджетата в жилището на Благо в Горна баня. Оказа се, че влюбените гълъбчета не живеят там, а в апартамента на Русата Златка.

До сладникавата им история се стигна, след като през март Златка Райкова получи предложение за брак от екс приятеля си Георги Валентинов. ММА боецът падна на колене пред цяла България, за да се сгоди с блондинката.

По това време тя се подвизаваше на сцената на шоуто „Като две капки вода”.Но малко след това бръмчалката му изневери с брата на чалга певеца Борис Дали-Велислав. Заради което спортягата развали годежа, но сръчната Злати не остана на сухо. А се метна в обятията на бившия ритнитопковец.

Не се знае колко дълго ще продължи връзката на двамата шавливци, но с днешна дата Благо не спира да се кефи на манджите на Злати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Благо превърна Златка Райкова в готвачка: Плеймейтката нон стоп е над печката!(Виж още)”

 1. Ани

  окт. 17. 2018

  Гледам интервюто на тая ку*ва от времето, когато коката и дойде в повече и реши да се прави на примерно, съвестно момиче и ронеше „крокодилски сълзи“ смазана от депресия.
  Камелия и зададе въпрос за какво съжалява в живота си и тъпата ку*ва каза, че съжалявала, че оплю другата ку*ва Алисия…. ронейки крокодилски сълзи….
  А че охка и пъшка и нарани онова прекрасно момиче Милена в Острова не съжаляваш ли долна, мръсна, фалшива ку*во… Като реши под влиянието на депресията след коката да се правиш на примерна светица само за някои неща ли премисли кур*во долна… и за колко време беше тоя цирк???? Сега какво стана старата песен на нов глас….
  Хората затова са казали… „Ку*ва не се става, ку*ва се раждаш!“…. В смисъл, тя Златка 100% си го знае, че си е ку*ва и си се харесва така, в крайна сметка това и е бизнеса, да точи $$$$ от заможни глупаци… Ама аре стига вече с тея филми, че някога е била или ще е свястно, влюбено момиче….. Момичето е ку*ва и туй то… С това си изкарва прехраната… Е да, колкото по-скрита, толкова по-скъпо платена….

Добавете коментар