Софи Маринова не крие: Обмислях варианта да зарежа Гринго! (Кое я спряло)

Софи Маринова не крие: Обмислях варианта да зарежа Гринго! (Кое я спряло)
Гласувайте за статията

Софи Маринова както винаги е откровена

Софи Маринова разкри най-съкровената си тайна. Ромският славей мислила да зареже гаджето си Гринго. Припомняме, че Тодор Давидков, познат като Гринго влезе в затвора заради рекет и заплаха за убийство.

Софи Маринова

Софи Маринова искала да зареже Гринго

Здравенякът изнудваше айтоски бизнесмен за петдесет бона, като заплашваше да затрие него и семейството му.

Той имаше и съучастник, Стефан Сливков. Принудата и заплахата за убийство на бизнесмена Ариф се извършва в периода между 19-23 септември миналата година. Той се съгласява на споразумение с прокуратурата и осъден на десет години затвор.

Според клюката Гринго предприел тази отчаяна стъпка, защото любимата му Софи Маринова имала доста тежки борчове към различни банки и банкови институции.

С днешна дата двамата влюбени отново са заедно и живеят в родния град на поп фолк дивата-Етрополе. По адресна регистрация Гринго е от Айтос, но от три години, от началото на връзката си, живее в къщата на ромския славей в родния й град.

Но с типичната си откровеност Софка призна, че след като любимият й влязъл в затвора, сериозно обмисляла варианта да го зареже.

„Имали сме трудни моменти с Гринго, знаете за перипетиите във връзката ни. И няма да излъжа, ако кажа, че съм мислила да го зарежа”, сподели тя. Това свое намерение показва и в най-новата си песен „Мили, мили”. Но краят е щастлив и двойката най-после се събира.

„През ноември стават 3 години от началото на връзката ни. Най-трудно беше, когато Гринго влезе в затвора. Имали сме и други проблеми в отношенията си, но това беше най-трудното. Няколко пъти съм си мислила да го оставя. Но той излезе и любовта ни просъществува”,каза още Софи Маринова.

Сега двамата са заедно и мислят за общо бебе. 43-годишната изпълнителка призна, че най-нетърпелив да има братче или сестриче бил сина й Лоренцо. Влюбените не мислят за сватба и венчило, а само за общ наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар