Диона не крие гнева си от интереса на медиите към произхода й!Рапърката Диона,

която излетя преди няколко седмици от Вип Брадър, избухна гневна в мрежата. Постът й е породен от нездравия интерес на медиите към нея. И то чак след като разбраха, че в нея има ромска жилка. Ето какво написа Диона: [caption id="attachment_414630" align="alignright" width="300"]Диона Диона е бясна от случващото се[/caption]

"Всеки ден ми звънят журналисти да ме питат “как съм”. Ето ви един отговор на всички, да си го ползвате!

От няколко години се трудя и мъча да “пробия в шоубизнеса” и едва сега успях! Ако знаех, че произхода ми ще се отрази така на медиите... Щях с това да започна! Да не говорим, колко са ми смешни някои от “родните звезди”, които са същите, като мен, но нямат доблестта да си го признаят и се отричат от себе си! Жал ми е за тази държава и народа в нея, бедните душици пред екрана, горките, вярват на всичко, което им се покаже “по телевизора” и смятат, че могат да опознаят някого, че и да го съдят.

Най-големия проблем напоследък е, дали Диона има гадже?! Сериозно лииииии?! За ваше успокоение имам и ме подкрепя и обича, аз него също! Също така танцувах, пях, смях се и се раздавах, но до вас е достигнало само това, което искате да видите от хората - слабите им моменти!

Вие по-добре ли се чувствате, ако другите са нещастни?! Боже опази!!! Не мога да повярвам, че се толерира човек, като Кулагин и поведението му се тълкува, като “сваляне на маски”. Как намирате отношението му за достойно?!?!?! Не мога да си представя на какво място живеем и ме е страх да си представя, колко дълбоко е тази злоба в душите на народа, докъде ще го доведе?! До просперитет или гибел... Болно ми е! Болно ми е, че живея на място, където хората съдят по това, как се обличаш, колко пари имаш, какъв е произхода ти, с кой спиш, а не какво постигаш, как го постигаш, за какво се бориш. Толкова сте обсебени от злобата, че сте оставили личния си живот някъде измежду другите 20 чужди, които коментирате! Хора, стегнете се! Не бъдете прости и ограничени, направете нещо за себе си и спрете да се присмивате на околните, защото повярвайте ми и на вас има някой, който да се смее!

Толкова “приятели” се сетиха за мен след излизането ми. Ех, какво нещо е живота! Аз няма да спра да се боря и да доказвам що за човек съм! Няма да съм част от стадото пред екрана!

Аз съм DIONA, обичам майка си и тя е всичко за мен! Имам мечти и няма да се откажа от тях, независимо кой вярва или не в мен! Сама постигам всичко! Близките ми хора неслучайно са в живота ми, те ме познават, останалите могат да правят и казват, каквото искат, желая им успех!", изригна Диона.