Нора Недкова сравни Кулагин с лайно: Мястото му е в психиатричен център! (виж тук)

Нора Недкова сравни Кулагин с лайно: Мястото му е в психиатричен център! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нора Недкова си умря от щастие като изгониха Кулагин от Къщата!

Мис Плеймейт Нора Недкова празнува от снощи. А поводът е позорното изгонване на гримьора Валентин Кулагин от Вип Брадър. Още щом хасковлията напусна Къщата под бурното освиркване на зрителите в студиото, Норчето не издържа.

Нора Недкова

Нора Недкова сравни Кулагин с лайно, не може да го понася

Тя моментално публикува пост с мнението си в социалната мрежа, който беше придружен с няколко емотикони на… лайна. Явно това е мнението й за Кулагин, а и тя не го е крила нито за минута преди. Ето какво заяви Нора Недкова:

„ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ИЗЧЕЗВАШ!

Hе разбирам защо телевизията толерираше, оправдаваше и даваше възможност за изява на едно психично болно момче.

Това ли е Примера, който всяко подрастващо дете трябва да гледа всяка вечер – как да бъдеш груб, арогантен, да нямаш минимално възпитание към по-възрастните, обсебен от собствената си същност!!!

Мястото на това момче не е да бъде показвано по телевизията, А да бъде лекувано в психиатричен център!!!“, заяви Нора Недкова. А мнозина одобриха напълно думите й и дори нещо повече:

„Норче напълно съм съгласен с тебе! Но това нито е мъж, нито момче – това си е ТО и е хубав пример на всички как един човек не трябва да се държи и да изглежда.

И жална му майчица като излезе, защото съм сигурен че доста „фенове“ ще е насъбрал“, коментират потребители под поста й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар